Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

331. Celp Dönemi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

ben yarin teslim olcam, bilet bulamadim, sicayim antalya gibi.. istanbulda kalsam pasa pasa gitcektim.. neyse 1 gun artik koymaz haha KEBAB YERUK DAYU

Urfa'da askerliğin eğlenceli geçicek , tabi ki zorlukları da olucak.
Fakat geri gelince arıcaksın. yapan bir arkadaşım için aynen öyle olmuştu .

edit: şehiri arıcaksın yani:D
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Arkadaşa van erciş geldi, bununla dalga geçerken banada Van merkez geldi. Tanrım çok şakacısın. :/
Benim amcam 93-95 arasinda Tatvan ve Sirnak civarinda yapti, bildigin counter strike oynadi adam, simdi yoktur oyle seyler tabi o zaman bildigin savas vardi.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

Flameoffear said:

Arkadaşa van erciş geldi, bununla dalga geçerken banada Van merkez geldi. Tanrım çok şakacısın. :/
Benim amcam 93-95 arasinda Tatvan ve Sirnak civarinda yapti, bildigin counter strike oynadi adam, simdi yoktur oyle seyler tabi o zaman bildigin savas vardi.

93-94 vanda yaşadım, o zaman ki kafamla tam bilemesemde, şuan hatırladığım kadarıyla ne kadar zorda olduğumuzu biliyom. hele ki vandan bi taşınmamız var, komple helalleşip karayoluyla ayrıldık. random çevirme riski, kurtardık geldik batıya, teey tey.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
selam.

ankara güvercinlik. kara havacılık üssündeyim.

göğün çelik kartalıyım.

kasiyer oldum.

albaylar yarbaylar falan. güzel gidiyor halimden memmnunum.

çarşı iznindeyim şimdi zegnayı uyandırdım oturuyoruz.
Mesaj tarihi:
ulan kötü olmasını bekliyodum da bu kadar kötü olmasını beklemiyodum ya... soğutmak gibi olmasın ama urfaya gelicek 333 torunlarına simdiden sabır diliyorum... Herifler kogusta esrar falan takılıyor ya. Tabur değil sanki F tipi cezaevi.

bütün patilere de kolay gelsin, bi' şeycikler kalmadı sıkın dişlerini :)
Mesaj tarihi:
polatlı -15'lere filan indiği oluyor. ama genel itibariyle çok aşırı soğuk denemez. topçu asteğmen aday öğrenciyiz. 1 ayımız kaldı %50 kıbrıs'a gidicez, yoksada %15 trakya %35 doğu..
  • Yeni Oluştur...