Aegean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 2. ORDU İSTİHKAM ALAY KOMUTANLIĞI / MALATYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Aegean yakınmışız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Prawler said: Ben soğuktan donacakmışım nöbet tutarken. kolay gelsin ne diyelim sivasın soğuğu öyle böyle değildir insanlıktan çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 otel filan yakar ya np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Aegean said: 2. ORDU İSTİHKAM ALAY KOMUTANLIĞI / MALATYA arkta oraya düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Prawler said: Ben soğuktan donacakmışım nöbet tutarken. soguk erzurumda dogmu$ sivasa yerle$mi$. martta -20c, ama sana bi$i olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yarım saaate sayfa açılıo mkdum "onay kodu" gözükmüo çıldırcam ya......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bakalım en büyük soru işaretim soğuk benimde. hayırlısı, herkese hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Amonn said: yarım saaate sayfa açılıo mkdum "onay kodu" gözükmüo çıldırcam ya......... Resmi yeni sekmede aç falan de. sayfayi yenileme sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ya neden acilmiyo bu site of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Manve_13 said: Amonn said: yarım saaate sayfa açılıo mkdum "onay kodu" gözükmüo çıldırcam ya......... Resmi yeni sekmede aç falan de. sayfayi yenileme sakın yok ağa olmuo her türlü ıvırı zıvırı denedim banamısın demio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Kütahya Havacı çıktım bende oraya düşen olursa ÖM bekliyorum. Herkese hayırlı tezkereler inş hepimiz en kısa zamanda sağa salim döneriz tertiplerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 benim kuzenim de kütahya havacı çıkmış,var mı bir bilgin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 havacı=qarizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hayirli teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 9 sene kütahyada kalmiştim. En fazla götünüz donar =) Bi de çarşı izninizde çok canınız sıkılcak sölim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Kütayha=Vazo Vazoyu biliosan kütahyayı biliosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 K.K. LOJ. K. MÜHT. K. 3'ÜNCÜ MÜHT. K. YRDC. 32'NCİ MÜHT. BL. K.LIĞI ERZİNCAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Arkadaşlar sözlükte accountu olan varsa bana ÖM atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 KIRIKKALE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI kısa dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi askere gidiyolar diye caps falan acmalar basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 USMC Regimental Combat Team 8, Iraq, Infantry Units Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 gırtlak alıştırmalarına klavyeden başlanmış dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Olivies said: abi askere gidiyolar diye caps falan acmalar basladı kopyala yapıştır diye bi olay var windowsta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sipeyskeyk said: benim kuzenim de kütahya havacı çıkmış,var mı bir bilgin ? Arkadaşım ağustosta kütahyada acemilik yaptı havacı idi inşallah buraya düşersin süper yer demişti. En iyi havacı diyolar zaten rahat diyolar ama bilemicem. İşte dağıtımda başka illere gidebiliyosun o biraz şans işte 2. kez böyle bir heyecan daha olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar