Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 -Nae said: Bir 325 Yd. Subay'ı olarak diyorum ki : Sakın sakın Yedek Subay gelmeyin gelmemeye çalışın. 325. KD olarak diyorum k, sakın sakın yedek subay gitmeyin. KD FTW :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 1 Araliktaki sinavda ne soruyorlar bilen varmi? "Sinav" ve "mulakat" nedir tam olarak ben idrak edemedim.. Ayrica sinavdan kac gun sonra nereye gidip, ne zaman teslim olmamiz gerektigi belli oluyor? Kisaca kacinda "asker" e gitcez :p off icim baydi ya son gunlerde.. ps. avrupada tarafindan tuzlaya erkenden sinava araba ile giden varsa ortak olup, benzin parasinin yarisini verebilirim, akatlar tarafindayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 10 unda sınav belli olur 12 sinde go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sagol Lopeth, bu arada benim askerlik yapan abilerim 90%'i w3 replay izleyerek gecirdi.. rahat bir yerde olduktan sonra her turlu lost falan takip edebilirsin ahusdisa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ne götürcez yanımızda ki, kafamda bunlar var açıkçası. pijama alcaz mı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ekşide askere götürülmesi gereken malzemeler gibi bir topic vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 gerilim gibi topic =( her gordugumde karnima agrilar giriyor ufaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ya bu ne, bi ton alcak şey var, kazara internet olmasa mesela hiç bişi alamadan gidicez mi yani, sıççak mı askerlik, anlamadım gitti, dolaba kilit vurmak yasak ama çanta için bile kilit götürüyoz, vay anasını, ne stresli iş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 biri link verebilir mi neler gerekliymis goturmek icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 arkadaşın abisinden iletiyorum. Askere gelirken alınması gerekenler Yeşil Fanila, Don, Kalın ve dayanıklı pamuklu çorap (en az 12 adet) Çamaşır yıkama filesi (en az 2 adet üzerine dikişle adını yaz) Yeşil renkte ince içlik, Beyaz renkte yün içlik, Yeşil asker için kazak (kalın) Eldiven (kalın), Boyunluk, Bere ve/veya Kar maskesi, ayakların üşüyorsa mes Dışarıda olan askeriyede bulunması çok zor olan markadan sıvı sabun ve şampuan (mesela bioksin) Mac3 ve pipi traşı için jilet :P, kartuş alma tek yeter belli bir süre imkan varsa traş makinesi (yemin töreninden sonra gelsin) Değişik renkte havlu (koyu mavi, lacivert veya turuncu falan) Açık mavi çarşaf ve yastık kılıfı Kirli ve temiz çamaşır torbası Palaska (uyduruk alma), kemer, çengelli iğne (nevresim için) Kulak tıkacı latex(sünger) bol miktarda (5-6 çift) Pudra, nemlendirici krem, dudak için lipstick Boyundan askılı kaliteli cüzdan Aile kart (telefon kartı) Birkaç adet çanta/valiz (küçükboylarda 3e kadar yolu var) Su geçirmez traş çantası Gece yatarken giyeceksen pijama veya eşofman takımı akşamları giymek için kapşonlu falan Kullanırsan ben kullanmıyorum askı Kapaklı/kutulu diş fırçası, :)sigara içenler için diş macunu 3-4 adet kilit çanta sayısına göre değişir dolaba kilit vurmak yasak (KALE MARKA) botlar için şifreli kilit yoksa hergün anahtar lazım. Saçları ve sakalı kesip gel 3-4 gün boyunca sıçamayacan hazır ol dışarıda sıç öyle gel Mutlaka kalın kaliteli tabanlık al bot için Mağazada vardır botu almasan bile orada dene numaranı bil denemek için şansın olmaya bilir burada. Fanila bere eldiven içlik vsvs kantinlerde var ama istediğin kalitede ve beden olmayabilir dışarıdan alman çok daha iyi olur. İstanbuldaki fiyatlar çok yüksek ama kaliteli genelde. Dolap klit mekanizması, bot boyası, kıyafet kılıfı, dikiş seti, casio dandik saat ALMA. Çarşılarda giymek için mevsime uygun birkaç çift kıyafet al. Yıkma şansın neredeyse olmayacak. 3 kere giyer atarım tarzında kıyafetlerin varsa onlarla gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Cok sagolasin.. Ve yuh.. Gercekten bunlari bilmeden gitsen demek ki gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ya ben aslında alınması gereken listesi değilde, şey istiyorum. askere gittim, gerçekten yanımda şunlar vardı, ama yinede kafası çalışan ve çözüm üretebilen bir insan olarak biraz zorlansamda askerliğimi bitirdim başarıyla diyen bir insanın 5-6 parçalık listesini. işte tam olarak istediğim bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 listeye bakmadım ama vatka şart. topuğu vurunca ayakkabının koyuluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sıçıpta gel orda sıçamıcan birkaç gün ne yaw :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yani sıçıp da gel bir kaç gün sıçamayacaksın demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi gerginlikten kesin sıçamassın zaten, yani aklına bile gelmeyebilir sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hele benim gibi public ortamda sıçamayan adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 said: casio dandik saat ALMA. bunu niye? karşılaştığım her liste al diyor... kulaklık filan diyorlar uyumak için de, uyanmak sorun olmaz mı bu sefer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 badin dürter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ya böyle şeyleri etrafta demeyin aga yaw. Sonra vay efendim askerde sıçtırmıyolar gitmiyorum lan o ne diyorum :D: Ha bi de şey sorcam ya ıı niye dolapları kitletmiyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bişi saklama diye herhalde ama o zaman çantaları niye kitliyoz, nedir yani bunun sınırı ya sanırım ben gitcem şu askerlik malzemesi satan dükkana, adam senelerdir asker gönderiyo, herhalde yardımcı olur :D ha bide az çok edindiğim bilgiye göre bi 200-250 lira para hayatı kolaylaştırırmış baya. şu acemilik dönemini atlattık mı zaten hayat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu arada http://askerinyeri.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ya ben direk uzun dönem yapmaya kascam bi şekil yok abi öyle kitli olmayan dolap fln delikanlı adamı bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 mp3 player sokmak istiyorum çok fazla ama yasakmış sanırım. Böyle mp3 çalan saat alsam çakarlar mı acaba fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben hep şey beklerdim askeriyeye gizli kamera sokup bütün geçen günlerini kaydetmiş bi adamın videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar