Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

331. Celp Dönemi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi şap diye bi şey yok yaf. hem ustada hem acemide bizim yemeklerden yiyodu subaylar astsubaylar. bu adamlar mesai bitince eve gidiyo bişiy olsa onlar yemezdi hehe. hem 5000 tane teke gibi kokan adamın arasında kalkıyosa bi problem var demek zaten revire gidin derim.
Mesaj tarihi:
Olurda sivasa düşeniniz varsa şuan acıyorum halinize acemiliğimi orda yaptım soğuktan insan nasıl yanarmıs orda öğrendim bizzat ahaha aman tanrım çorbayı tabak olmadığı için demir bardaklarda içerdik off off süper günlerdi bir daha yaparmısın deseler nah! derim sdfsdf ha birde sivasta temeltepe çvş. talimgahı orda eğitim alıyorsunuz süper yerdir hele bu mevsimde hani olurda sivasa düşersiniz diye yazdım yardımcı olur :P topçu olursunuz
Mesaj tarihi:
Lind3r0th said:

Olurda sivasa düşeniniz varsa şuan acıyorum halinize acemiliğimi orda yaptım soğuktan insan nasıl yanarmıs orda öğrendim bizzat

soğuk erzurumda doğmuş, sivasa yerleşmiş derler hueue
Mesaj tarihi:
bi yandaki dükkanla bile arada fiyat farkı olabiliyor. bi de adamlar "bu standarttır, daha büyüyü yoktur." diye tutturuyorlar; yandaki dükkanda buluyosun daha büyüğünü. bakının yani.

bu dediğim istanbul da; ankara yı bilmem.
Mesaj tarihi:
o değilde bu mal çinliler o kadar şey yaparlar, mp3 çalan saat yapmamışlar adam gibi. 60 dolardan başlıyor dandik şeyler. Oysa yapsalar şöyle 5 10 dolarada kaptırdıkça kullansak
  • Yeni Oluştur...