Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 abi şap diye bi şey yok yaf. hem ustada hem acemide bizim yemeklerden yiyodu subaylar astsubaylar. bu adamlar mesai bitince eve gidiyo bişiy olsa onlar yemezdi hehe. hem 5000 tane teke gibi kokan adamın arasında kalkıyosa bi problem var demek zaten revire gidin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 daha baştan dönem numaramız sakat ya hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Selam, Daha 333 var ki en zor dönem bence :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Olurda sivasa düşeniniz varsa şuan acıyorum halinize acemiliğimi orda yaptım soğuktan insan nasıl yanarmıs orda öğrendim bizzat ahaha aman tanrım çorbayı tabak olmadığı için demir bardaklarda içerdik off off süper günlerdi bir daha yaparmısın deseler nah! derim sdfsdf ha birde sivasta temeltepe çvş. talimgahı orda eğitim alıyorsunuz süper yerdir hele bu mevsimde hani olurda sivasa düşersiniz diye yazdım yardımcı olur :P topçu olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 5 gün kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 heyecan dorukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Lind3r0th said: Olurda sivasa düşeniniz varsa şuan acıyorum halinize acemiliğimi orda yaptım soğuktan insan nasıl yanarmıs orda öğrendim bizzat soğuk erzurumda doğmuş, sivasa yerleşmiş derler hueue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 1 hafta sonra birlikteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kolay gelsin sizlere. ben SISKO oldugum icin bir turlu gidemedim suna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bende şişkoyum ama doktoru kafalayıp vatan millet sakarya dedim, aldılar el altından dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 löp et. ilk defa senin nickin böle bi çağrışım yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ankarada adam gibi kaliteli malzeme satan bir yer bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ya onlara kazık diyorlar. İşportadan da bulabilirmişsin aradığını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bi yandaki dükkanla bile arada fiyat farkı olabiliyor. bi de adamlar "bu standarttır, daha büyüyü yoktur." diye tutturuyorlar; yandaki dükkanda buluyosun daha büyüğünü. bakının yani. bu dediğim istanbul da; ankara yı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 o değilde bu mal çinliler o kadar şey yaparlar, mp3 çalan saat yapmamışlar adam gibi. 60 dolardan başlıyor dandik şeyler. Oysa yapsalar şöyle 5 10 dolarada kaptırdıkça kullansak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 mekana göre çok değişiyor diyorlar ne sokabileceğin içeriye. olmadı yemin töreninden sonra dandirik mp3 player filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 17 Mayıs bir an önce gelsin başka birşey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 şimdi acemiliği bi yerde yapıp sonra asıl yapacağımız yere mi gönderiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kısada çoğu zaman acemi birliğin asıl birliğin olabiliyor. Ama Kıbrıs'ın acemiliği Isparta'da oluyor. Dağıtım yapılabiliyor bazen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bot vurmasına karşı kadın pedi tavsiye etmişler listelerde filan da... ne biliyim askere kadın pediyle gitmek... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bot vatkası denilen bir şey var. Ondan al da ayıları dövmekle uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 şafak kaç şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bi sayısı yok mu bunun, saymaya başlasaydık, askeriz ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar