Luxor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 arkadaşlar şu an frigate olarak amarr punisher kullanıyorum, fakat yavaş yavaş cruiser zamanım geliyor. level 2 agentlar açılmaya başladı. pve görevleri yapmaya yönelik tarzda oynayan biri olduğum göz önüne alınırsa seçimim ne olmalı ve neden? ben gallente thorax, caldari caracal ve amarr maller arasında kaldım. skillerim genelde armor tank ve gunnery ağırlıklı ama genelde 2. yada 3. seviyedeler. learninglere çalışmaktan çok geliştirmedim combat skillerini. fakat şöyle birşey var: oyunun ilersini düşünürsek, gunnery ve armor skillerine gitmek caldari hariç diğer tüm ırklarda yarar sağlarken. shield ve missiles ağırlıklı olarak caldari de avantaj sağlamakta diğer ırklardan ayrı olarak. o bakımdan bir yol ayrımında kaldım. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 eğer tank sorun olmaz, pew pew layıp geceyim gorevleri lvl 3 agentları acayım diyorsan, omen. ama pvp yapıcam diyorsan, t2 med blaster, yanına drone kasıp biraz throax kullanabilirsin. kendisi oyunun en iyi solo cruiserlarıdır. Tartışmalı tek rakibi rupture.
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 heavy missile ile lvl3 dahil drake ile çok sağlam yaparsın. Ama damage istiyorum kardeşim ben sağlam bir kru olsun dersen autocannon lu rupture ı tavsiye ederim.
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konu cruiser degilmi yaw :D Bence thorax ile caracal arasında pek bir fark yok pve soz konusu olunca ama seçeceğin gemi sonraki gemiyi etkileyeceği için seçim yapman önemli tabiki. Caracal açarsan devamında drake ve raven, thorax açarsanda myrmidon ve dominix, megathron seçeneklerin olacak lvl 4 missionlar için. Bence görewler kasmasın rahat rahat yapayım diyosan thorax seçmen mantıklı olur çünkü sonrasında bc olarak myrmidon bs olarakta domi gibi drone bonuslu gemileri kullanabilirsin. Amarr gemileri t2 silahlar açılana kadar bayar seni oyundan haberin olsun.
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ilerde pvp yapmak istiyorsan, amarr iyidir.t2 medium silah acmak cok uzun surmuyor.en azindan oce caldari kasip sonra amarr trainlemekten daha kolay. Minmatar tavsiye etmiyorum,hem missile hem gunnery, hem armor hem shield kasman gerekicek cunku. Gallente icinde gunnery ve drone. Ve sonucta her irk t1 ile gucsuz.
Moss Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Simdi amarr kullaniyosan neden baska racelerin cruiserlerini dusunuyosun ki bu extra skill demek bana gore cok mantiksiz ayrica amarr gayet iyi.. Bunun yani sira arkadasima yeni bi amarr char actim o yuzden sana tavsiyem cruiser yerine assault frigate train etmen lvl 3 de bile ise yarar ayrica sonrasinda hac skillerinin alt yapisini yapmis olursun small laser gun spec olur yaklasik 40 gun sonrsinda ise hac kullanirsin bence bunu bi dusun o7
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 AF yerine direk BS'ye zorlasa kolay lvl 4 lere başlasa daha ıyı olmazmı?
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 şimdi çoğunlukla caldari gemileri güzel shield tank yaptığından ve füzelerle 4 çeşit damage vurabildiğinden pve için biçilmiş kaftan deniyor. drake ve raven gerçekten başarılı bir gemi ona hiçbir lafım yok. ama ilerde pvp yapılmak istenildiğinde zayıf kalıyormuş diyenler çoğunlukta. zaten benim pvp yapacak kıvama gelmem için bayağı bir süre geçmesi lazım o da ayrı. bir de belirttiğim gibi kalkan ve füzeleri ön planda olan tek ırk olduğu için, başka bir yönelime gidersem çok zaman kaybetmiş olacağım gibi geliyor. minmatar gemileri solo pvp için iyi deniyor, fakat adamlar hybrid sayılacak bir ırk. iyi dps yapıyorlar ve hızlı gemilere sahipler kabul. ama şimdilik düşünmüyorum. geriye kalıyor amarr ve gallente. ikiside armor tank ve ikiside gunnery skills kullanıyor. droneları zaten herkes kullanıyor, gallante nin bonusu var tabi o ayrı. o yüzden şu an ileriye yönelik olarak da düşününce bu iki ırkın gemileri üzerinde yoğunlaştım gibi. sizlerin tavsiyelerine baktığımda amarr için omen (maller para israfı diyorlar, ama sanki özellikleri daha iyi gibi geldi, tabi oyunu sizin kadar tanımıyorum). gallante için de thorax öne çıkıyor. mesela T2 ye lazer takana kadar amarr adamı kanser ediyor denmiş, tam olarak neden acaba? dps açısından mı, yoksa isabet oranı açısından mı? learninglerin hepsini lvl 4 e çıkarmış biri olarak, şu durumda 1.5 gün sonra hem thorax a hem de omen e binebilecek durumda olacağım.
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Abicim Amarr ın lazerler öyle lanet bir silah ki insanı çıldırtır. Örneğin Amarr navy nin multi frequence L (faction) kristalini ve Aurora L(t2) kristale bakalım. Lvl 4 görevde T2 lazerler ile kullanırken 60 km den aşşağısında faction kristalin dps miktarı full e yakın gidiyor. Ancak 60 km üzerinde t2 kristalin dps tavan yapıyor.BS gibi yavaş gemiler için bu ölümcül oluyor ama gel görki BC ve frigate ler gibi gemilerde %90 ıskalıyorsun. Bir de bunu başlarda T1 tipinde lazerler ile yaptığını düşün.Caldari füzelerinde böyle bir sorun yok. Minimatar ın autocannonlarında da bu sorun pek hissedilmiyor. Diyeceksiniz frigate ler için normal bir olay. ama kazın ayağı öyle değil ben crusader tipindeki amarr interceptor da koca BC yi ıskaladım MWD ile giderken 4 tane small lazer ile. Yani amarr daki tracking speed ve fall off düşük olduğu için ıskalama miktarın artıyor.bunu gidermek de T2 silahların istediği bazı skilleri lvl 5 yapmakla giderilebiliyor. YANLIŞ BİR YER VARSA DÜZELTELİM. Benim tespitlerim böyle.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yahu butun large gunlarla zaten cruiser ve friglweri ıskalıyorsun %90an. sırf laserlerde olan bişi değil o. zaten biraz skiller duzelince butun amarr'lar pulse kullnıyo mission için. pulseların bile korkucn optimalları var. frigleri droneların temizliycek, cruiserları daha yanına gelmeden sen temızlıyceksın. soylediğinin aksine oyunun en iyi trackingi pulse'larda. mwdle giderken adamın tam 90 derecesinden gecerken ıskalaman normal. rifter olsa ıskalar orda. falloff düşük ama optimal cok yüksek.
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Olayı missona sıkıştırırsanız caldariden başkasına binmeyin derim. Ama ben PvP yapacağım belli bir sp'ye ulaşınca diyorsanız gun seçin mutlaka. Irk size kalmış. amarr, gallente, minmatar her ne ise. hepsinin bir başkasına göre artısı var. ama benim tavsiyem amarr ve gallente. en azından gemilerinin benzer bir şekilre fitlenebilmesi, lazerlerin manyak dps'i (zealot mesela), ne bileyim gallentenin drone artı turretleri, pvp için inanılmaz faydalı. hele bir de gunnerynin yan skillerini bitirdin mi, tüm gunlar ölümcül. sonuç olarak, amarr veya gallenteyi tavsiye ederim. pvp yapacam diyorsan caldariden uzak dur. durmayacaksan da iyi bir falcon pilotu ol.
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 benim tavsiyem başta gallente kasmak drone skilleri ile beraber sonrasında amarr a yüklenmek olur PVP yapılacaksa. Ama sadece görev içinse sonuna kadar caldari abicim.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 evet gallantede amarr'da iyi ırklar. hoş su anda buyun ırklarların iş yapan gemileri var. amarr daha önde gidiyo gibi biraz. solo için caldari zayıf o kadar. o yüzden kullanmak istediğin gemilere gore sec bence. forumdan ilgini ceken gemilerin pvp videolarını izle ordan bi fikir edinirsin zaten.
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 çok teşekkürler, oldukça aydınlatıcı oldu. sanırım pvp yapma olayı biraz da corp a bağlı birşey. adam gibi bir corp a girmeden de pvp yapmaya kalkışılmaz herhalde.
Moss Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Amarr devam et gunlari specle haybeye saga sola sapma sonrasinda cok pisman olursun.. Yasanmis tecrube edilmistir o7
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 amarr ın şu sadece 2 türlü dmg vurma olayı olmasa bu kadar düşünmezdim üstünde muhtemelen. caldari inci gibi diziyor her 4 dmg çeşidini iyi de tank yapıyor. naapalım biraz zorlanacaz belki, sağdan soldan yardım isteyecez pve konusunda sıkışınca. mutlaka etrafta sürüyle drake/raven uçuran kişi vardır herhalde..
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 MERKEZ yada TURKISH COFFEE kanalinda oluruz.
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 belli bir sp den sonra, vurdugun dmgin resisti yuksek olsa bile, kullandigin geminin ve skillerinin ustunlugu sayesinde, o missionlari takir takir yaparsin zate. Gidip amarr missioni yaparsanda resistler amarr gemilerinin avantajina olur, bunu deneyebilirsin, ille caldari missioni yapmak zorunda degilsin, yada illa guristas pirate vurmak.
Moss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ya amarr yada caldari yap missionlari digerlerini kasma bosa caldari ile yapacaksan cruiser'i pas gec drake en iyisi amarr yapacaksan direk af basla sonra yeme kendini son kez diyorum bak = )
Anglorad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Matar ol matar görevleride krallar gibi yaparsın en hızlı pvp yide gene sen yaparsın :)
Öne çıkan mesajlar