Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 yeni aldıım laptopta dvd rom görünmüyo ne alaka anlamadım :S dün aldıımda dvd fln taktım okudu program kurudm. şimdi ne takarsam takim okumuyo. bilgşsayarımın içinde de gmrünmüyo ayrıca. nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bios görüyor mu DVD sürücüsünü? Bilgisayarı açarken bios menüsüne gir (genelde DEL ya da F2 ile). Orda bir şeyleri değiştirmeden boot menülerini kurcala. Oralarda gözükmesi lazım. Eğer bios da görümüyorsa donanım sorunudur muhtemelen. Yeni elektronik eşyalarda o tür sorunlar oluyor bazen. Mesela ilk aldığım iPod ertesi gün tamamen kitlenmişti, götürüp yenisini almıştım. Yeni aldığım yıllardır düzgün çalışıyor. Aynı şey başıma yazıcıda, hoparlörde falan da gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 aygıt yöneticisinden IDE ATA/ATAPI bilmemneleri bölümü var, ona gir orda primary ve secondary IDE channel olması lazım, dvd hangi ide kanalındaysa onu kaldır (laptopta 1 tane kanal olabilir gerçi). restart attığında dvd-rom'u tekrar görmesi lazım pc'nin. benim desktopta oluyodu bi ara böyle düzeltiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 aldım laptopu kutusuyla mutusuyla direk vatan bilgisayara. girdim dedim dün aldım 1.5 saat kullandım kapattım bu gün açtım dvd yok!!! aldılar, registide 2 tane çük kadar dosya varmış onları sildiler dvd göründü.. meerse ilk kurulumde norton yüklenio. o nortan bi filtre koyuyomuş. kaldırınca da gitmiomuş. sildiler düzeldi. mutlu oldum geri geldim.. kullanıorum şu an sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 fişi takılı mı aletin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 laptop diyo kösnük iyi oku şarjı olsada yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pardon teyzemin basına da aynı olay gelmişti ama onunki desktoptu karıştırdım bi an fişi takınca düzelmişti onunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Dragonmax said: yeni aldıım laptopta dvd rom görünmüyo ne alaka anlamadım :S dün aldıımda dvd fln taktım okudu program kurudm. şimdi ne takarsam takim okumuyo. bilgşsayarımın içinde de gmrünmüyo ayrıca. nedir bu? MSI mı bu cihaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 çok hava attın, nazar değdi hehe.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 harbi nazar deydi sadsa eheh.. cihaz acer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 norton kullanarak haketmişsin bu sorunu yemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben mi kullandım arkadaşım. üstünde kurulu veriyolar. hatta alırken kurulum bölümüne sakın trial norton macafee fln kurmayın dedim, adamlar malesef paket kurulum elleyemioz, kendiniz kaldırırsınız dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar