progamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 1 hafta önce fln internet hızımı 4 mbit e yükselttim. O zamandan beridir rapidshareimde bir problem var galiba. Devamlı halde açtıım downloadlarda problem oluyor. Bi anda duruyor download ama eminim yani dosyanın silinmediğine. Ama ne rapid in sitesine giriliyor nede downloadlar çalışıyor. Fakat başka siteler çok düzgün çalışıyor. Aynı problem ile karşıalşan başkası var mı acaba. Premium üyeyim bu arada. Ne güzel sevindiydim beklemden supernatural seyredicem diye böhü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 CCleaner'la bir temizlik yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 CCleaner bir işe yaramadı. İndirip kurup çalıştırdım ama hala devamlı halde takılıyor rapidshare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 downloader olarak ne kullanıyosun, rapidin kendi programı mı? eğer öyleyse flashget dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bi seferde ortalama kaç part indirmeye çalışıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 flashget kullanıyorum ve hep tek seferde 1 part indiriyorum. Geceleri flnda hep açık bırakırım pcyi onlar sırayla inerdi işte ama bugün fln özellikle devamlı halde koptu bağlantı rapid'in. Öbür siteler açılmasa bnm bağlantımda dieceğimde sırf rapidde gözüküyor problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 "threads from main site" ı 1'e düşürüp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar