sh3lal3s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 evt kaydı hafiflemiş hissediyorum km si gelmemişti yıldan kaybetti biraz devirli kullanıyordum ondan mı zorlanmıştır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 http://www.facebook.com/group.php?gid=24539653389&v=info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Selam, Dğeişim için 'bilmem kaç km veya yıl' sınırlaması vardır. Yazık olmuş : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 8 yıl ve 50bin km, neden arabayı alır almaz bunu değiştirmediğin daha çok üzüyor beni peki bunun sebebi tam olarak nedir, kopmadığını sıyırdığını söyledi servis ama marşa bastım durduktan sonra uzun yol yapmıştım, gaza fazla yükledim ondan mıdır tamam vakti gelmişte, bundan sonraki en büyük etken? veya o gün kopmasa başka birgün 5-10 km gittikten sonra illa ki kopar mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Selam, Triger'in üstünde dişler var. Bayatlayan kayıştaki bu dişler sertleşiyor ve yüke dayanamayıp kopuyor ve işte bu olay "sıyırma" tabir ediliyor. Etkisi aynı neticesinde. Keşke tüm üreticiler zincir kullansa : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Geçmiş olsun ama 8 yılda triger değiştirilemz mi yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 geçmiş olsun kopana kadar taktiği denenmiş aslında 2 kere yetkili serviste triger değişimine yakın masraf çıktığını varsaysak, iyi de ustaya denk gelse motor yenilenmiş olur orjinal halini aratmıycak şekilde çıkarsa servisten ne ala daha da polyanist yaklaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 triger kayışı çok ucuz bişey ya 8 yılda değiştirilmez mi bi kayış ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben ne yapayım periyodik bakım yapan usta sağlam demişti çıkartıp masaya vurup sonra yüzüne fırlatcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Selam, Kayış ile birlikte çoğu zaman rulmanlar ve kasnaklar da değişir. Gelenek halini almış bunların değişimi de ve triger'in sağlığı açısından da önemli neticede. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kaskodan çekici çağırmıştım, hasarsızlık indirimini etkiler mi acaba kayıtlara hasar olarak geçme olayı yapmış olabilirler çünkü çekici hasarlı araç bildirimi geldi demişti yolda kalmayla, hasar arasında farklı tanımla var mıdır acaba axa sigorta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Selam, Yok artık! Etkilemez merak etme. Ama nasıl rapor tuttuklarını sen yine de kontrol et ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 axa da ben bu tarz bisey yasamadim, ama ismini vermeyecegim sozde bir sigorta firmasi benzer bir hadiseyi arkadasimin araci icin hasar olarak gecip ,arac ustunden 4 olay gectigi icin aracin sigortasini iptal etti. Bu acidan policeyi iyice okuyup haklarinizi bilmenizde, bir de teyit etmek icin acentanizla konusmanizda fayda var. sigortasi iptal edilen araci simdi baska bi yerde sigortalatmak istedigimizde komik komik rakamlarla cikiyorlar karsimiza, kime kizalim bilmiyorum. gecen olaylarda; on cam degisimi, tamponda hafif bi lokal boya, anahtar cikarttirma, birde ayni hasarsiz durumda cekici hizmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bir sorum daha var motor yağını değiştirmeden trigeri, pistonları değiştirmek mümkün mü yazmamış çünkü tamir listesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Selam, Elbette. Ama triger değişimi ile periyodik bakım çakıştığı için genelde ikisi birden yaptırılır/yapılır. Sadece kayışı değiştirebileceğin gibi istersen kayış+rulman ve kasnakları da değiştirebilirsin. Ben kayış+rulmanlar şeklinde yapıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 tşkler kayışlar, devirdaim de değişti baya uzun listeydi pimler de epey masraf tuttu 4 adet motoru biraz açıyor sonuçta yağı değişse daha iyi olmaz mıydı ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bu arada değişen parçaları istemiştim, kayış çok fena dağılmış bir kaç yerden listeye baktım da, sibob ayar pimi 1 tanesi 100 tl normal midir http://img134.imageshack.us/img134/6272/adszesv.jpg 60000 bakımı çok sakin geçcek :( rulman yazmıyor listede, baktırmak lazım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bana fiyat çok iyi gibi geldi. Araç ne? edik: sübap ayar pimini görmemişim, pahalıymış hakikaten. Ayrıca 2 eksantirikli 16 sübaplı arabada 4 tane ayar pimi nası bişeydir onu da merak ediyorum. Konunun uzmanları açıklasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Oeh bunları toplayınca kac yapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar