vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Arkadaslar silithusdaki yukarda horde/ally sayilari neyi gosteriyor 200/200 olunca ne oluyor mesela8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ilk world pvp denemelerinden o, boş geç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 vimpir said: Arkadaslar silithusdaki yukarda horde/ally sayilari neyi gosteriyor 200/200 olunca ne oluyor mesela8-) sen oynuyormusun pi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hozceri said: vimpir said: Arkadaslar silithusdaki yukarda horde/ally sayilari neyi gosteriyor 200/200 olunca ne oluyor mesela8-) sen oynuyormusun pi ?Oynuyorum Fordcu da Pi ? ne anlama geliyor anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pi sasırma anlamında kullanılıyor bizim burda ::o böyle bi sey iste ama sunu söyleyeyim sana hunterla basladın,sanırım sonra dk actın simdi mage var bi charda karar ver onla devam et devamlı lvl kasmak insanı bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Alt'oholism diye bir bağımlılık türü var, insanlar sürekli lvllemek istiyor, belki ondan muzdariptir :P Ben de var mesela benzer birşey, aynı karakterle uzun süre oynayamıyorum rogue'umu bırakıp priest kastıımdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 colde etrafta dune'daki gibi silithin diyemı ne bole bi madde olusuyo, onları toplayıp kendı factionın kampına götürüyosun 1 puan yazılmıs oluyo. götürdükce mark falan alıyodun sonra item falan öle bişilerdi, bide rep veriyodu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Sandlol deniyor bu fenomene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 deadwoll said: Alt'oholism diye bir bağımlılık türü var, insanlar sürekli lvllemek istiyor, belki ondan muzdariptir :P Ben de var mesela benzer birşey, aynı karakterle uzun süre oynayamıyorum rogue'umu bırakıp priest kastıımdan beri.Yok ben kendimi buldum mage birakirsam adam degilim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar