Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bir sorunumuz var. BBC'nin F1 yayınlarını internetten izlemek isteyen bir arkadaş var. kendisi italya'da yaşıyor. BBC de ingiltere dışından baglananlara izin vermiyormuş. ip numarasını ingiltere'en bağlanıyormuş gibi yapabilir miyiz acaba? bunun için bildiğiniz freeware bir program veya başka bir yöntem var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ücretliler bile doğru düzgün çalışmıyor ama varsa bir favoriniz bende kullanırım, bazen lazım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ya yabancı forumlardan da azıcık baktım da proxy kullanın falan birşeyler yazıyor da pek anlamıyorum o işlerden bilen birisi var mı? hatta bir program buldum. şöyle bir ekran var buradan yardımcı olabilecek varsa harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 araştırman gereken şey, ingiltereden hizmet veren Proxy server bulmak. IP ve port larını bulup o programdaki yerlerine giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Google araması sonucunda bunu buldum bi deneyin: http://englandproxy.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar