Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 said: Amerika'da bir süpermarkette, müsteri yarim kivi satin almak istiyor. Tezgahtar bunun mümkün olmadigini söylüyor. Kavga cikiyor. Tezgahtar kosarak müdüre cikiyor: - "Efendim, hayvanin biri yarim kivi almak istiyor " der demez söyle bir arkasina dönünce ne görsün !! Müsteri arkasindan gelmis, ensesinde duruyor... Tezgahtar hemen müsteriyi isaret ediyor: - "Bu beyefendi de diger yarisini almak istiyor, efendim..." Müdür durumu anliyor, adama yarim kiviyi mecburen verip gönderiyorlar. Müdür bir saat sonra tezgahtari cagirtiyor: - "Tebrik ederim, cok zeki davrandin, iyi idare ettin. Nerelisin sen?" - "Brezilya'liyim efendim..." - "Amerika'ya niye geldin?" - "Brezilya cazip bir yer degil efendim, orada insanlar ya o....u, ya da futbolcu oluyor..." - "Biliyor musun, benim karim da Brezilyali !" - "Yaa öyle miiiii! Acaba kariniz hangi takimda futbol oynuyor?
slickers Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 92 de gülebileceğin tek fıkra adam varmış düşmüş ölmüş gibi birşeydir bence
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ben bu fikrayi dinledigim zamanlar bulent ersoy erkekti.
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 slickers said: 92 de gülebileceğin tek fıkra adam varmış düşmüş ölmüş gibi birşeydir bence niye o zaman insanlar gerizekalı mıydı?
slickers Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hayır fede gerizekalıydı ps:yanlış anlaşılmasın yaşı itibariyle
Öne çıkan mesajlar