Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 oha, bu gerçek mi fake mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yediği yemeklere dava açsaymış. mallık bedava hey allam ya gerçi baktım da böyle bir haber varsa bile türk medyasından çıkma bir haber komple kolpa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 zira cherly perkins suicide diye yazınca googlea alakalı bir haber göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sehir efsanesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 abi şimdi o fotoğraftaki kadın bu kadın değil mi http://events.roundtable.com/codev/CoDev2010/CD10_Chair.html bence baya bir kolpa var işin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ipçinin yatırımı 2 milyon dolar edermi ya hangi mahkeme neye göre öle bi ceza kesmiş... gazlamışlar ,gazete boş kalmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bu dava açmak çok moda oldu, ben forumda canımı sıkan tiplere dava açsam olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirizon samilerofr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Amerikada moda o. Burda sökmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 yalan dolan yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 şok fln mı okuyorsunuz berberde.onun haberlerine benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ulan ben o şirketin patronu olsam hapis yatarım ama vermem o parayı kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ben o şirketin patronu olsam bi iple asardım kadını ölmesini beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 "Cheryl is an excellent facilitator, good at motivating audience...Provided a good take-home message. She is a highly experienced person in open innovation." Ravi Mulukutla Meadwestvaco böyle biri intihar eder mi sorusu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Olivies Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sehir efsanesi felan degil. Bu sekil para kazanan bi kesim var, bilirkisilere danisin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reyou Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ip fakemis de gerisini bilemice, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Yanlış açıdan bakıyosunuz bence. Sırf uyduruk ip üretiyolar diye böyle bir kadın hala hayatta. Az bile ceza vermişler, hapislerde çürütmeleri gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://twitter.com/cherylperkins -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Odeon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 intahara tesvik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bu eski bi haberdi ya, gerçekti hatırladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı intihar etmek istedi, 2m dolar kazandı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sehir efsanesi felan degil. Bu sekil para kazanan bi kesim var, bilirkisilere danisin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ip fakemis de gerisini bilemice, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Yanlış açıdan bakıyosunuz bence. Sırf uyduruk ip üretiyolar diye böyle bir kadın hala hayatta. Az bile ceza vermişler, hapislerde çürütmeleri gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://twitter.com/cherylperkins -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 intahara tesvik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bu eski bi haberdi ya, gerçekti hatırladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar