Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 az ama war tükenmedi be bu anlayış yüzünden boştalar ayrıca çoğu.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hadi hadi aradıkta bulamadık demiyo da henüz o kadar sapıtmadık diyo :P[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 O zaman paketle resim yollayalım göz zevki için ( yok farz oldu bir şey yollayacam )[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 eh naapalım, koyunun olmadıı yerde keçiye çelebi derlermiş, yolla bakalım.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ama haklısın sonuçta sarışınlar güzel görünüyo insana bende sarışın hastasıyımdır ama varmı o kadar şarısın ııh fazla yok[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 insan ömrü bakım, deneyim ve bilgiye aynı anda gani gani vakit ayıracak kadar geniş bir süreyi kapsamıyor maalesef trojan kardeş, bazı uzaylılar var tabii aramızda birkaç yüzyıl görüp geçirmiş.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bir sahibim olmasaydı size kim yakışıklıymış gosterirdim ama... evet yanlış okumadınız ben aşığım ve bir aşk köpeğiyim. varmayın ustume ulan[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ama asıl komik olan şu kiiii, ben sarışın sevmem arkadaşlar, tam tersi esmer hastasıyımdır, ama bu adamlar güzel örnekler diye koydum, esmer bulamadım şimdilik...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 herkes de yakışıklı hani.. ama 1 tane bulamıorum diyo nedense... :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Tüh ben de tam paketin içindeki resmin yanına eşantiyon 3-5 sarışın yakışıklı koyup sana yolluyodum madem sevmiyosun geri çıkarayım[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 koyduğun resimlerdeki adamların meslekleri bu zaten kızları etkilielim sonra da album satsın dimi olleeey cok zekiyiz.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hahah evet satışa 1-2 gün içinde başlarız[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 eee bu işler bööle, sizin de aazınızın suyu aka aka baktıınız resimlerdeki hatunların da mesaisi bu, aman kendimize bakalım, güzel olalım, ekmeimizi yiyelim. gelsinler bizimle aynı şartlarda yaşasınlar, parasız pulsuz, 100 bin tane dert, stres, iş, güç vs. bakiim o zaman neye benzeyecekler.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bu konuda biraz doluyuz galiba trojan :)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 valla begeni topluma gore degisen birsey, ben bunu gordum. isvec ve norvec'deki adamlar benim bok rengi gozlerime (ela oluyor deil mi hehe) aaaaaa gozlerin ne kadar guzeeeel, pek anlamli bakiyorlar dediler. onlara da mavi-yesil goz yavan geliyo :) ben kendi adima esmer hic sevmem, sarisin da sevmem. beyaz tenli, hafif koyu renk sacli olacak :) bu vesileyle bi yerlerde acilmis killi mi kilsiz mi konusuna da aciklik getireyim: kesinlikle kilsiz. hayatta istemem tisortu cikarinca icinden bi tisort daha cikan adami[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Sizinki yine iyi öss ye girmediniz , off öss ye girdim çıktım hala bir şeylere kasıyorum ( çalışmayınca sıkılır oldum oha ?!)[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 edicim haklısın, burda amerikalı bi kız var, kızın gözleri masmavi, hergün gelip gidip bana "ay ne güsel gözlerin var, ben de kahverengi lens alıcam" diyip duruyo. zaten insan kendisinde olmayanı ister hep malumdur.ayrıca kıl konusunda da yerden göğe haklısın, feriştahı gelsin, kıllıysa olmaz yaani, ııııyyyk [signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 04 Temmuz 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 04 Temmuz 2004 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 heren abi sana bizim oralarda bir buyukbas hayvan ismi takıolar ama bence calıs cunku calısmayan kafa duruo cok sahit oldum. hem kafası durmus yakısıklı nasıl satıs yapacak dimi ama :)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 satış nedir ya her türlü fesat anlaşılabilir duruma açık yani[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hem yakısıklı olunmaz yakısıklı dogulur. hehehe bu durumda ben 1-0 herkesten ondeyim hehehe ne kadar ukala bir adam oldum şu son günlerde.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hahah yok be abi büyük baş hayvanlıktan değil , rutin yine hayatım öss den sonra bile hasbinallah neyse .. (12.30)Kahvaltıdan sonra eve gidiyorum ( önceki akşam bir arkadaşımda kalmışımdır kandili 3-5 arası söndürmüşüzdür ) Ondan sonracığıma açıyorum C# Kitabımı ver allah ver çalışıyorum sonra da biraz türev , limit , integral saat oldu 5 . Sonra geziyorum akşama kadar , akşam da bir ev buluyoruz kalacak elbet , yok evde kalamam 1 sene evde kalmışım zaten[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 album satısı ya. yanlış yonlere cekmeyin (bu arada cekmeyin derken baska bir seyi kastetmedim:) )[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Nebuch, 04 Temmuz 2004 16:58 tarihinde demiş ki: hem yakısıklı olunmaz yakısıklı dogulur. hehehe bu durumda ben 1-0 herkesten ondeyim hehehe ne kadar ukala bir adam oldum şu son günlerde. Küçükken yaşıma göre şimdikine göre çok daha yakışıklıydım şimdi stes falan girince işin içine biraz içime kapandım kendime bakmaz oldum , ama kassam olurum yine eskisi gibi , hokeye devam etmem gerek o iş için gerçi[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ver allah kısmına dikkat et. bunu diyen biri daha vardı... (çok gandalf vari oldu yav) my türevvvvvvvvvvvvv..... ne iğrenç bir konudur kendisi. logaritmik fonksiyonların türevi gibi abartı konular da var onlara hiç girmeyelim.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bi kez yakısıklı adam uzun olur benim gibi o yüzden hokeyi bırak basket oyna benim gibi.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar