Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bone un stickyli topicini oku derim bi..[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 e tamam okudu herkes tartismasin mi adamlar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 aman f uyelere ayip olmasin diye kastirmayi abartmak da bambaska itici bir ortam yaratir f uyeler icin unutmayin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yok ya atrti$mayin diyen veya ba$ka bi$i demiomda chip e sadece biras disginleri eline al baqiminda soledim =) topictedede ztn bundanda bahsettigi icin oku dedim =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 son mesajı değiştirdim sizin için hehe, LOL, :P, :D, :), zuahha, puahaha,nioahah,hahaha...[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 fazla yemek seni bosdu olm glb =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 at bacaa, at bacaa.. :P hakkaten biraz böle sarhoş oldum fazla yulaftan :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 +1 :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ulen sabah işe gitmeden önce illa bir şeyler yazdırııp beniş geç bırakacaksınız değil mi. Kısa bir özet geçeyim bari 1-) Msn'e kafam girsin, icq rules 2-) Bonepart'a iki kere kafam girsin ama haftasonu kağıt oynarken bu işi yapabilirim zaten. Evet evet bu haftasonu bone efendi karından izin alabilirsen gelde seni bir güzel tokatlayalım. 3-) Kadınlardan uzak durmaya çalışan bana kadın arıyor diyenlere duble kafam girsin. 4-) Hayatında 2 tekere terfi etmemişken bunu sırf kadın etkileme sanatı olarak görüp ona göre hariçten gazel okuyan, ancak bunun tam tersi erkekleri kadınlardan uzaklaştıran bir şey olduğunu bilmeyenlere kafam girsin. 5-) Bone'un itiraf topiğine forumda f istemiyorum şeklinde giden ve kadınların forumun dejenerasyonuna yol açış sebeplerini anlattığım yazımı silen kediye ayrı bir kafam girsin. 6-) Kılıbıklara bir kez daha kafam girsin 7-) Msn'e ve kılıbıklara kafam girsin 8-) 6. maddedekilere bir kez daha kafam girsin 9-) Bu böyle uzuyup gidiyor, ne iş fedooo diyenlere daha bir kafam girsin 10-) Sabah sabah beni işe geç bırakanlara da kafam girsin 11-) Kafamın bunca girişten sonra yorulmasına yol açanlara da kafam girsin :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 kasklı mı? kasksız mı?[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ahaha fedo supersin yuru be kim tutar seni :D ps: adam sabah sabah ii gaza gelmi$ :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 fedo ufak bi kaza yapacan motorla bugün haberin olsun :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 olabilme imkaniyeti her zaman vardır :)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ulen laf edeceksen adam gibi bir şeylerden et. Tamam senin aygıtta seni bir yerden alıp ötekine götürüyorda göz var nizam var yani :) Gel bu cuma bir kapışalım bir ara kaybeden dürüm ısmarlar oki :) Benim aracı sen seç, istersen 206 ile gelirim istersen twister ile. Karar senin. Veya peşin peşin sen benim dürümü ısmarla :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ha birde unutmadan light erkeksin :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 niye tepişiyorsunuz ki. ben de eniştenizi bulduğumdan beri arkadaşlarımı, sizleri, annemi, herkesi daha az görüyorum. olayın özü budur. kabul edin, rahat edin.
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesele o değil yaf :) Biz bone ile tepişecek alan arıyoruz, birde ben dürümü bedavaya getirmeye çalışıyorum ;) Bone'a ben ağzıma geleni söylerim ama hele bir başkası benim dediklerimi söylesin dağıtırım alim allah ortalığı :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ehüeü, tepişin o zaman aaaa, banne ki... *!kaçar*
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yaaa hale bak beaah, benim göz zevki eksikliimi sorguladıım zavallı masum topiciim ne hale gelmişşşş, ühü ühüüüüü, ben size güvenip kapıyı çekip çıkmıştım bi idare edemediniz yaw :,([signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Üzülme Azracım dövücem ben hepsini, arada senin adınada bir iki pataklarım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 oh bee hele şükür sensible bi insan geldi topie :) saolasın Selinim büyük ikramiyem :)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: -MrBomb-, 06 Temmuz 2004 03:21 tarihinde demiş ki: said: BonePART, 03 Temmuz 2004 20:07 tarihinde demiş ki: trojan yakısıklıları bilmiyorumda periler hurilere karıstı bizim forum once diablesse simdi http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=1399 ben anamıyorum bu resimdeki güzel bayan eskiden aquilanın imzasındaki bi linkteydi. gördüğüm anda ağzımın suyu aktığı için aquila ya sordum kimdir nedir diye. 1988 doğumlu izmirli bi afetmiş. normalde resimde gösterdiği kadar büyük göstermiyomuş. akıllının biri kızın resmini almış biraz elden geçirmiş tepesine de "my goddess" yazıp oraya buraya sitelere wermiş heralde. hatta bunu yapan akıllı bizim forumdan bile olabilir çünkü aquila başka sitelerde gösterip durmuyodu heralde fotoyu. tabi bu durumda beni düşünmeyin öle saçma sapan bişe yapmam, ama kızı delicesine beğendim o ayrı *!aquila'ya atılan pm'lerin kokusunu alır* burdaki bilgiler yanlış. demin özel msj kutuma baktım, isimleri tarihleri yanlış hatırlamışım :) 1988 doğumlu deil, 1987 doğumluymuş. ayrıca aquila nın deil daverc in arkadaşıymış.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 tamam ajandalarimizda duzeltelim bu bilgileri arkadaslar ... Delta ekibi geri dondu mu ? iyi. saatlerimizi ayarlayalim ... eee ... 10 saniye sonra tam 16.15 ...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ben de tam diyodum ki aquila bizden habersiz neler neler yapiyomus.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Öne çıkan mesajlar