fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 esas deri olduğu için ortaya çıkıyor, sarıyor ama sıkmıyor. Öyle nefes alamaya alamaya saatlerce motor mu sürülür, beni öldürmeye mi niyetlisiniz siz :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: fedaykin, 05 Temmuz 2004 23:59 tarihinde demiş ki: böbrek koruyucu takmıyorum ben zira bunun arkasında fermuar var ondan gerek yok. Birde evet göbeğim var ve mutluyum onunla. En azından benim motoruma binip istediğim yere gitme özgürlüğüm var. Ortada bir dert varsa hem sürekli birilerine hesap vermek zorunda olan hemde göbeği olanlar düşünsün :) kimseye hesap vermem ama göbekliyim, bi sorun mu var? :D Yahu motor güzel bişey diyil bence bide kıyafet falan giyicen kısaca: *! böykk! *[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Sizin ruhunuz ölmüşse ben ne yapayım. Pinekleyin evde, sonra kadınlara hesap verip durun. Peahhh...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 abi bea daha yaş onyedi be napaq araba kaçırmak güzel bişi diyil kanımca.. sonuçları kötü olabiliyo :)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ee kaza yaparsan suç babanın yani öle bi kötü durumuda var hiç kaçırmadım kaçırmamda yani..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 karizmaya bak elemandaki TROJAN APLA DAHA NE KONUŞUYONUZ!!!!!!!!!![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun?Cable MailAysikyuClick Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Trojanmistress, 04 Temmuz 2004 16:36 tarihinde demiş ki: yakışıklı ve zeki adam hele üstüne bi de karakterli adam arayacak kadar sapıtmadık henüz allaha şükür ;) Tüh bak topice katılmamıştım yazık olmuş halbuki bi şans verebilirdim. Şansına küs.[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 heülhülehlüehüleh süperdi kiddo[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ulen iki dakka boş bıraktık topik almış başını gitmiş, şşşşşş, aloooooo, kime diom?? akıllı olun, gelmiim oraya!![signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ehe ben bunu sewmeye başladım. trojanmis. icq war mı? [Bu mesaj karakedi tarafından 06 Temmuz 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Trojanmistress, 06 Temmuz 2004 00:42 tarihinde demiş ki: ulen iki dakka boş bıraktık topik almış başını gitmiş, şşşşşş, aloooooo, kime diom?? akıllı olun, gelmiim oraya!! trojan nine bu nasıl? tam senlik kanaatimce işte yakışıklı adam :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun?Cable MailAysikyuClick Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 *!Bu kadar tantanadan sonra saplığın en güzel şey olduğunun farkına varır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 erutan seni rabbime havale ediyorum, havale masrafını da bizzat ben ödicem, yeter ki bi işe yarasın... karakedim, çatalkaram, çingenem icq var ama kullanmıom, msn var : [email protected][signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bende geliyom fıkra annatırsın dimi apla moralim bozuk düzelsin biraz :)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yeni neslin bu msn takıntısına karşıyım! benim dışımda ICQ kullanmaya devam eden varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben inatla msn kullanmıyorum[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 msn patlıcak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 babsssss süpersin blackcat :D bende hem msn hem icq vardır ama ne hikmetse 2sindede aynı adamlar var (icq da olanlar var msn de :D)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kahramanımsın Ra_d en azından yalnız olmadıgımı bilmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: karakedi, 06 Temmuz 2004 00:52 tarihinde demiş ki: yeni neslin bu msn takıntısına karşıyım! benim dışımda ICQ kullanmaya devam eden varmı? beeen ama bayık bişi çok yavaş takılıyo vs. Miranda bi derece ama o da mesajları yollamıyo falan filan.. Msn en güzeli ohh çat çat entera basıyosn gidiyo mesaj :D bu arada karakedi bu Alt+S olayını icq dan alışık olduğun için yaptın galba hehe[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Kedi ben varım ama özelime uinini yolla kanıtlayım :D ciddi sohbet etmek istigyon[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kedi babssss pls banada yolla acayip müebbet etmek istiom ben :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 [email protected] public alana yazmış zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hayatta bir topic açsam 450 tane mesaj olmazdıda başlık bence şöyle olsa daha iyi olurdu; "Nerede yaw bu güzeller???"[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Kedi derken kara olanından bahsetmekte idim[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar