Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerede yaw bu yakışıklılar???

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

esas deri olduğu için ortaya çıkıyor, sarıyor ama sıkmıyor. Öyle nefes alamaya alamaya saatlerce motor mu sürülür, beni öldürmeye mi niyetlisiniz siz :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 05 Temmuz 2004 23:59 tarihinde demiş ki:
böbrek koruyucu takmıyorum ben zira bunun arkasında fermuar var ondan gerek yok. Birde evet göbeğim var ve mutluyum onunla. En azından benim motoruma binip istediğim yere gitme özgürlüğüm var. Ortada bir dert varsa hem sürekli birilerine hesap vermek zorunda olan hemde göbeği olanlar düşünsün :)

kimseye hesap vermem ama göbekliyim, bi sorun mu var? :D Yahu motor güzel bişey diyil bence bide kıyafet falan giyicen kısaca:

*! böykk! *[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin ruhunuz ölmüşse ben ne yapayım. Pinekleyin evde, sonra kadınlara hesap verip durun. Peahhh...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 04 Temmuz 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
yakışıklı ve zeki adam hele üstüne bi de karakterli adam arayacak kadar sapıtmadık henüz allaha şükür ;)

Tüh bak topice katılmamıştım yazık olmuş halbuki bi şans verebilirdim. Şansına küs.[signature][hline]Günün Kelamları - 2
kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif
Kız: Raziye Oğlan: Niyazi
Sosyal ağlarda paylaş

ulen iki dakka boş bıraktık topik almış başını gitmiş, şşşşşş, aloooooo, kime diom?? akıllı olun, gelmiim oraya!![signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 06 Temmuz 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
ulen iki dakka boş bıraktık topik almış başını gitmiş, şşşşşş, aloooooo, kime diom?? akıllı olun, gelmiim oraya!!

trojan nine bu nasıl?

tam senlik kanaatimce işte yakışıklı adam :D[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Sosyal ağlarda paylaş

erutan seni rabbime havale ediyorum, havale masrafını da bizzat ben ödicem, yeter ki bi işe yarasın... karakedim, çatalkaram, çingenem icq var ama kullanmıom, msn var : [email protected][signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 06 Temmuz 2004 00:52 tarihinde demiş ki:
yeni neslin bu msn takıntısına karşıyım!

benim dışımda ICQ kullanmaya devam eden varmı?

beeen ama bayık bişi çok yavaş takılıyo vs. Miranda bi derece ama o da mesajları yollamıyo falan filan.. Msn en güzeli ohh çat çat entera basıyosn gidiyo mesaj :D bu arada karakedi bu Alt+S olayını icq dan alışık olduğun için yaptın galba hehe[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...