Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerede yaw bu yakışıklılar???

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Güvenlik dediğin herşeyin başında gelir, varsın sıksın dört bir tarafımı :) Birde kadınlardan vazgeçtiğim günden beri bu tür şeyler daha bir anlamsız artık benim için, kendimi beğendireceğim diye maymun olmaya niyetim yok. Alırım ben hayatın keyfini, sefam olsun ohhhh.... Sürekli rejim yapıp salonlardan çıkmayanlar, yemek yiyip sonra kendilerini kusturanlar yansın dertlerine.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten bir ara toparlanıp gidelim 3-5 günlüğüne, kedü efendi gelir nefir beyde son kaçamağını yapar evlenip ölmeden önceki :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Erkeğin yakışıklısı makbül değildir zaten. Sen boşver yakşıklı aramayı. Erkeğin adamakıllı olanını bulmak sorun. Efendi, oturmasına kalkmasına dikkat eden, adam gibi adam bulmayı bir dene demek istediğimi anlarsın. Ha illede yakışıklı istersen elbet bir yerlerde çıkar karşına.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun her yeri makyaj olsa ne olur

Makyajlı makyajsız farketmez, gavur yapıyor kardeşimmmm...

Minimum makyaj, maksimum güzellik :) İnsanı yoldan çıkarır bunlar mirim :D

[signature][hline]

Bir de dikkatinizi çekerim, hiç biri sarışın değil :) Onlar sarışında ondan güzel buluyorsunuz numaralarını yemezler...

Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 05 Temmuz 2004 11:49 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Tabi elinin altında binlerce rus çıtır var, organizatör ayağına sonra yapmam diyorsun :D Yenge cidden okumuyor değil mi, yoksa silelim :P
said:
Nefr, 05 Temmuz 2004 11:39 tarihinde demiş ki:
sevgilim forumu okuyor olabilir diye değil, yapmam da ondan yapmam diyorum.
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

eh o konuya zaten değinmiştim dikkatli okursan, o iicene ütopik bi durum zaten söölediim gibi, çok fazla efendi adam da sıkar ama sööliim, çünkü ööle adamların yanında da bazen rahat olamıosun, herşeye dikkat etmen gerekio, fazla özenli olman gerekio, bi süre soora kendin olmaktan çıkıosun... bi der eski çiftlerde birbirine "siz" diye seslenme vardır ya, onu da hiç anlamam, sen gece aynı yatakta yat, bi ton aganigi olayına gir yıllardır, sabah kalk sizli bizli ol, bu nedir yaw, saçma bence... bunun konuyla alakası yok ama ööle aklıma geldi diye yazdım işte... konuya dönersek, tabii ki nerde nasıl davranılacaını bilmek gerek, bu kadın için de erkek için de geçerli, herşeyin fazlası zulüm oluo soora. ama başlığı tekrar gözden geçirirsek, ben ideal erkek aramıorum ki, ben erkek bile aramıorum aslında, sadece yakışıklılar nerede diye sordum göz zevki için, hepsi o kadar...
bu arada feday, sen bu resimleri güzellere mi yoksa çirkinlere mi örnek olsun diye koydun, onu pek anlamadım??[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 05 Temmuz 2004 11:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Farkındayım. Amma velakin bir an için dertlendim alakasız bir şekilde yazı verdim o mesajı. Derdimin sebebide yeni neslin kızları. Nerde ne kadar iğrenç, sulu sepken insan varsa onların peşinden koşup gidiyor işte.

Ha birde oturmasını kalkmasını bilen derken samimi olunacak yerde samimi ve rahat olabilen erkek de o kapsama giriyor benim gözümde.

Siz olayı da ne biliyim bence sevimli bir saygının göstergesi. Yaşamadıım için bilmem ama hoştur herhal.

son olarak tekrar şunu ekleyeyim: biliyorum ki konu pek ciddi bir konu değil, biliyorum ki aradığın sadece göz zevki için yakışıklı erkek, ama ne bileyim işte yazıverdim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

etrafımda olmasını tercih edeceğim en çirkin kızların böyle olması dileğiyle koydum. Elalemin ülkesindeki en çirkinler bunlarda bizde ne yazık ki durum farklı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

eh hiç olmazsa bi kişi anlamış maksadımı, Selamon saolasın şekerim, istersen kahvelerimizi şömineli salonda alalım ;)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 05 Temmuz 2004 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bonecuum ilişkinize saygım sonsuz ama dikkat edecek olursan ankaraya gelip bana yakışıklı gösterme fikri diablesse'indi, eee bööle hoş bi hanımdan bööle hoş bi teklifi kaçırcak kadar da aptal diiliz heralde di mi canım ;)
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün istiklal+beşiktaştıadım(hala beşiktaşdayım akşam yine taksaime akcaz) ortam full süper kız dolu ok,ama doğru düzgün az erkek var,gerçekten,paticik halkı toplucanak sokağa atmalıyız kendimizi yakııklı eksikliği kriz boyutına ulaşmış.yazıktır :)[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

hemen lafı çevirelim, bir yuvayı kurtaralım :)

Aslında diab ankaraya giderken yanında bone'u götürüp yakışıklı diye onu gösterecekti. Yanlış anlamışsınız siz, hay allah sizi kahretmesin ilahi yani :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

onu bunu bilmem,bugün kitap alırkene 1 kız kedi "ne tüppp kitaplarddan hoşlanıosunuzzzzz"dedi,dedim nooluyo lan,sonra aynaya baktım,vaaay,kılas olmuşuz,süper olmuşusz,ortam omuşuz,daaatırım laaan.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 05 Temmuz 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...