Deacon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Devletimize, milletimize hayırlı olsun. An itibariyle iniyor kendileri, bir kenarda iso'su bulunsun. biraz yavaş iniyor ama canı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 690mb yay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 usb'den kuruluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 şu an kurulumda iken mesaj atıyorum. gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tüh yeni gelmişti son version cd'side :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 9.04 den farkı nedir araştıran oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hakkaten ne farkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 http://ubuntu-tutorials.com/2009/10/27/whats-new-in-ubuntu-9-10-karmic-koala/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 9.04 ATI'de epey bir sorun cikariyordu. 9.10'da bu sorun gitmis. Startup baya hizli. Grub cok sukur v2.0 olmus. Gnome v2.28 olmus. (10 dakikalik izlenim) Bence asil onemli kismi sudur; 10.04 LTS olarak gelecek ve adamlarin 10s startup gibi bir iddialari var. Dahasi bircok seyin yerine oturacagini falan iddia ediyorlardi. Acikcasi 9.04'u gordukten sonra hikaye demistim. 9.10'a bakilirsa arka tarafta epey bir seyler cozmusler ve 10.04 hakkaten efsanevi olabilir. oha ustteki linki okumadan bu kadar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 gnome shell imbaymis, yeni gordum http://live.gnome.org/GnomeShell/Screencasts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sakin diyim yuklemeyin. Elinize yapisir; format paklar. Daha cok yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 riglous said: Sakin diyim yuklemeyin. Elinize yapisir; format paklar. Daha cok yeni ATI'de halen problem var arkadas. Gorunumden ekstra detay'a aldim hersey kare kare. Sonra hemen sildim. Uzgunum ubuntu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 extrasına kaçma işin sen de arkadaş, linuxçu dediğin adam "çalışsın yeter" mantığında olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 9.04'den update varsa yapıp bakarım bir ara. Nasıl olsa sırf Windows 7 kullanıyorum şu sıralar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 optik sesten dolby digital ve dts alamamaya başladım gnome alsamixer yüklemek gerekiyormuş böyle biraz problemli gibi geldi flash animasyonlar saçmalıyor full screen yap diyorum yapmıyor, sora yapıyor falan. eskiden film izlerdim smplayer da, ileri geri sarınca çat çut açardı bu rezil etti beni basıyosun , windowstaymış gibi 2 saat bekliyor o kısmını açmak için (mkv). şimdilik bu kadar. açılış hızı çok iyi ama film ve ses olaylarından sınıfta kaldı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 benim grub 1.97 beta olarak geldi ayrıca ben gfxboot bekliyordum yapmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 riglous said: Sakin diyim yuklemeyin. Elinize yapisir; format paklar. Daha cok yeni gnome shell için bu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Arkansis said: optik sesten dolby digital ve dts alamamaya başladım gnome alsamixer yüklemek gerekiyormuş böyle biraz problemli gibi geldi flash animasyonlar saçmalıyor full screen yap diyorum yapmıyor, sora yapıyor falan. eskiden film izlerdim smplayer da, ileri geri sarınca çat çut açardı bu rezil etti beni basıyosun , windowstaymış gibi 2 saat bekliyor o kısmını açmak için (mkv). şimdilik bu kadar. açılış hızı çok iyi ama film ve ses olaylarından sınıfta kaldı bence ubuntuyu ilk defa kullanan biri gibi yazmışsın :D bunlar sorunlu ubuntu'da evet. 9.10'u ben de hala deneyemedim, bir süre de deneyemeyeceğim. ama herkesin ortak görüşü boot olayının hızlandığı sanırım. hoş her sürümde hızlandırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ya boot filan hikaye, bunlar sadece show için. yavaş olsun boot arkadaş, 30 snde açılacağına 2 dakkada açılsın ama driverları filan adam gibi çalışsın. günde 2 kere 3 kere açıyorsunuz bilgisayarı, boot hiç sorun deil. sürekli açıp kapatılan bi laptop gibi bişeyse de uyku moduna alırsınız. işin gerçekten şovu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 e napsınlar iyileştirmesinler mi boot time'ı :D driver konusunda adamların elleri kolları bağlı onlar napsın? donanım üreticileri iş birliği yapıyor mu ki? ona rağmen 5 sene öncesiyle karşılaştırırsan deli gibi ilerlettiler driver konusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 benim laptopa alsa driver çekip tekrar compile edince ses çalışıyo, direk gelen ubuntuda çalışmıyo. yani bu sorunu niye düzeltemiyolar ki? daha bunun gibi onlarcası var tabi. boot time ile uğraşacaklarına ona kafa yoracaklarına o değerli zaman çok daha faydalı kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 tam bilgim yok ama onların sebebi yasal şeyler sanırım. örneğin ubuntuyu ilk kurduğunda hiç codec falan olmuyor ya, onla aynı sebeptir diye düşünüyorum. lisanslarla falan ilgili bir durumdan dolayı direk kurulumla gelmiyor galiba onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dasaaa said: riglous said: Sakin diyim yuklemeyin. Elinize yapisir; format paklar. Daha cok yeni gnome shell için bu di mi? Evet evet, yanlis anlasilmasin. gnome-shell her ne kadar guzel gozuksede simdilik sadece gozukuyor, ici bos kutu gibi bir sey. Dolacak elbet. gnome 2.28 guzel olmus; lxde kullansam mi diyordum bir ara, onunla neredeyse ayni miktarda kaynak tuketiyor artik. 12 saatin sonunda oldukca memnunum. Filmlerde sizin dediginiz sorunlari yasamadim. Sanirim bu donanimla alakali bir durum. Bende oldukca hizli. Alsa konusu, Daecon'un dedigi gibi biliyorum ben de. Nasil ki windoz dogrudan office yuklu olarak gelemezse Ubuntu da gelemiyor. Ama mesela 9.10'u temel alip tureyecek subdistro'lar var. Onlar cok fazla bilinmedigi, duyulmadigi icin alsamixer yuklu olarak gelir muhtemelen. Belki size komik gelecektir ama Ubuntu'nun bu derece yayilmasi ve ses getirmesinden dolayi acigini arayan cok firma var; adamlarin da elleri kollari bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 riglous said: 9.04 ATI'de epey bir sorun cikariyordu. 9.10'da bu sorun gitmis. xorg ve catalystle ilgili olan sorunlar mıydı yoksa farklı bir olay mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Her zamanki gibi catalyst türkçe dil ile açılmıyor. Bu arada Ati 4650 kartımla GLXGEARS'tan 12k görüyorum çok sevindirik oldummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar