BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bütün troll mesajlar silinmiş tebrikler moderasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 100.yıl da 3+1 600 hmm fiyat iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Theridone said: cok pahaliymis ankara. hem sehrin denizi yok hem 600 lira kira istiyolar ev sahipleri. ayip. pahalı yer görmemissin sen, izmir balçova 3+1 900e kalıyoruz şu an. balçova deniz diye bi olay da yok bide, yerleşim yeri denize uzak, deniz kenarına sera fln koymuşlar paso, anca narlıdere sahili var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sidikmi yarıştıryoz fulyada 2+1 1000 ödüyoz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 evi görmeden fiyat iyiymiş diyen arkadaşlar neye dayanarak söylüyor ? bi kaç fotoğraf var mı evin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 100. yıldaki binaların çoğu 5 katlıdır. binalar 25-30 senelik falan. daireler de aslında 2+L . L yi bölüp oda yapınca 3+1 oluyor. bakımlılarını bulmak zor evlerin yıllarca öğrenci kalmış evlerde. fiyat neden bu kadar pahalı? çünkü çankaya üni ve odtü var 100.yılın dibinde. 3 öğrenci 200 er verse koymaz mantığıyla geçiriyolar işte. biz de 600 veriyoz aynı tip eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Chewy said: dory sen cankaya univdemisin?Ordan bi kız arkım var oda arıyorduda ii kızdır :D söyliyim ona. olur cok iyi olur konus bana ulas omden kiz bizim okuldan falansa zaten cok rahat ulasiriz birbirimize. ev ogrenci evi, luks falan degil bakimlilik neye gore bilemicem diyosunuz, su ara fotograf cekebilme sansim yok olsaydi koyardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 evet salonun o kismini pimapene benzeyen kapi hedesiyle gecen sene kapadik sonra orda kalan arkadas cikinca diger arkadasim oraya yerlesti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 100 yılda çoook bakımsız olmadıktan sonra 600 de aşşa ev bulanını elini öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Kıl bi durum ya.Ben cok sanslıydım bu acıdan.5 kişi bi cıktık o çıkış mezuniyetete kadar.Umarım halledersin sorunu.Bu arada 3+1 600 normal fiyat bence Ankara gibi yer için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Izmirde bornova'da 550-650 arasinda kiralar. Ege'ye de 5 dakikalik mesafede.. ulasim sorunu yok, yemek zaten ucuz, gayet guzel ortam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 izmire mi tasinayim yani anlamadim ki ne diyosunuz pft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yok yok, tasinmana gerek yok.. ben basligi uplayip izmiri ovdum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ahah okkies tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bence taşın izmire. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bakirkoyde 4+1 1000tl oduyoduk. 3 kisi. denize sifir di ev. en ust kat. 50 m2 salon. ogrencilik hayatimda yasadigim boyle bi eve mezun olduktan sonra is hayatinda baya bi sene sonra cikarim heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 konuda 2 3 kisi bisiler soylemis irtibat konusunda hala kimseden bisi alamadim. biliyorum forumdan bisi ummak cok dusuk ihtimal ama yine de denemem lazim up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yaz sonu ya da yaz başı olsaydı çok kolaydı işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 buraya yazmadım da ben de bikaç arkadaşıma sordum, bugün aricaklar eğer ev arayan biri varsa ben de buraya yazarım zaten akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar