ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 köylü yüzüklerin efendisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 American Express ini Sindar'da unutmuş paşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 cümlemize girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 cevap aşağıda, kilitlensin başlık... cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 köylüler köylüdür kimsenin efendisi değildirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Shirelı hobitlere köylü gözüyle bakılabilirmi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hayır onlar kasabalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Elf gacıları yağız human delikanlılarına yazıyormuş Dimi Sam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 sauron gözüyle bakalım o zaman HIMFS HIMFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 samimi olalım. bu hikayede pek çok erkek var. hiç bir yerde mastürbasyon yaptıkları geçmiyor. mümkün değil en az bir kez denemişlerdir. genelev falan da mı yok koca shire'da? düşünemiyorum sam'i o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 sansürlenmiş abi hem kitapta hem filmde hobbitlere aragorn bree' de bi kıyak çekiyo abilik yapıyo mektebe sokuyo , yola çıkmadan fazlalığımızı atalım misali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ağır tavernalar olan yerde hobbit genelevi neden olmasın ki gandalfı da gençliğinde ne ağırladılar düşünsene büyük dev gibi bişey işte . ve sonra adamı yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Legolasın okları harrandan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 NoTwisT said: Gandalfi kulenin tepesine hapsettiklerinde dikkatli baktim hic kaka yok etrafta. Bi koseye birakmistir kivrimli diye beklemistim filmi ilk izlerken. gandalf insan deil ki yeyip içip sıçsın köylü müsünüz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Gandalf içine sıçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 gandalf sağlam keş yalnız, eski içicilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Dartanian said: Gandalf içine sıçıyor. AHAHAHUAUAHUAUAUHAUUAUASJUADHGRGYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bi gün gandalfla 2 şişe şirince aldık çıktık bi tepeye içiyoruz.Dedim abi nasıl gidiyo dedi nasıl olsun takılıyoruz büyü falan filan dedm bi büyü yapta keyfimiz yerine gelsin.Yaptı salak ama gitmiş buff atmış bi tane ayıya.Ayı taunt oldu gandalfa bi tane vurdu gandalf mort.Sonra bana döndü dedim keserim kulağını pek tınmadı.Çıkardım çakıyı tak tak tak tak tak indirdim aşşağı.Dedim akıllı olcaktın. Neyse işte oturdum şarabımı bitirdim bi baktım gandalftan da yarım şarap var onu da içtim döndüm eve annem ıspanak pişirmiş yedim yattım uyudum. Bu da böyle bi anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Farinal said: ölü ceset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 loot? Bu arada garbıçtaki en uzun postum deminki lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bu konu garbıçta mıydı lan.. boşuna mesaj attık o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar