Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

legolas'ın oku

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
samimi olalım. bu hikayede pek çok erkek var. hiç bir yerde mastürbasyon yaptıkları geçmiyor. mümkün değil en az bir kez denemişlerdir. genelev falan da mı yok koca shire'da?

düşünemiyorum sam'i o halde.
Mesaj tarihi:
sansürlenmiş abi hem kitapta hem filmde hobbitlere aragorn bree' de bi kıyak çekiyo abilik yapıyo mektebe sokuyo , yola çıkmadan fazlalığımızı atalım misali..
Mesaj tarihi:
ağır tavernalar olan yerde hobbit genelevi neden olmasın ki

gandalfı da gençliğinde ne ağırladılar düşünsene büyük dev gibi bişey işte .

ve sonra adamı yemiş
Mesaj tarihi:
NoTwisT said:

Gandalfi kulenin tepesine hapsettiklerinde dikkatli baktim hic kaka yok etrafta. Bi koseye birakmistir kivrimli diye beklemistim filmi ilk izlerken.

gandalf insan deil ki yeyip içip sıçsın köylü müsünüz olm
Mesaj tarihi:
Bi gün gandalfla 2 şişe şirince aldık çıktık bi tepeye içiyoruz.Dedim abi nasıl gidiyo dedi nasıl olsun takılıyoruz büyü falan filan dedm bi büyü yapta keyfimiz yerine gelsin.Yaptı salak ama gitmiş buff atmış bi tane ayıya.Ayı taunt oldu gandalfa bi tane vurdu gandalf mort.Sonra bana döndü dedim keserim kulağını pek tınmadı.Çıkardım çakıyı tak tak tak tak tak indirdim aşşağı.Dedim akıllı olcaktın.

Neyse işte oturdum şarabımı bitirdim bi baktım gandalftan da yarım şarap var onu da içtim döndüm eve annem ıspanak pişirmiş yedim yattım uyudum.

Bu da böyle bi anım.
  • Yeni Oluştur...