Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock Affliction talent değerlendirmesi.


Buyse

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

yavaş yavaş affli olmaya zorlanacak gibi duruyor warlocklar. çakma fire mage gibi dolaşmayacağız.


Ruin'e imp olayını kattılar, conflag basta nerf gibi görünse de pvede pek bir farkı olmayacak eskisi ile. Eğer dotlarin tiklemesini haste e göre scale ise kastın o da boş çıktı. Ben hala neden bulamıyorum affli için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda 3 specin dpsini eşitlemiş gibi gözükselerde bence 3.3 de fightların ne kadar survival oldukları, specleri belirleyecek.Toc gibi kapıda boss gelir sende ona sadece düz vurursun modunda bi tarz yaparlarsa affli yine düşük kalıcaktır yada çok moblu targetta affli üstün basar (yogg saron gibi) ben şimdilik demon-destro hybrid oynama taraftarıyım naxxta yeterince affli takıldık zaten.Pet olarak felguard değil imp olması daha mantıklı geliyor.Ranged olması ve ruin buffı başlıca sebepleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi nasıl yaws, ben bu chartı kaç gün önce gördüm arkasından herkes onu postlayan herife giydiriyordu falan.

E iyi peki sizin dediğiniz gibi olsun da yine de felhuntera gelen bir iki minor buffla, corruptiounun daha hızlı ticklemesiyle şimdi yerlerde sürünen affliction üste mi çıkıcak, ya da ne biliyim tier 10 2 parça bonusu corruptiona da %5 ekstra crit şansı veriyor ondan mıdır, nedir burdaki trick, biri bana anlatsın :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
beyler NE SPEC kullaniosunzu warlocklar

demonlogy akanlar var, affliciton akanlar var hala destro da kalanlar var galiba bütün specleri aynı tatta yapmış bu adamlar.

ama böle buzzkill vs gibi ensidia daki adamlara baktım demonologyler. Eski tbc zamanındaki hardcore guildimdeki adama baktım o affliction olmuş vs. Elitist jerksde de kesin bişey yok ama genelde dps sheet de demonology birinci gibi az farkla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyun zaten tank and spank de belli , her class da da

asıl olay böle komplike fightlarda addlerin geldiği işte hareket halinde olduğun vs, böle hardmodelarda vs en ii dpsi çıkarmak. onu yapabiliosan odaklanaıp skilldir. çoğu insan onu beceremio , normalde afflitionın bütün rotasyonunu tutturmak kolaydır , fakat çok kasış bi hardmode da sürekli baskı halindeyken tutturabiliosan ve duruma göre ayar veriosan rotasyonuna orda farkı açiosun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gaap said:

affliction zevksiz. zerre skill istemiyor.


Şu anda oyundaki en zor pve rotasyonları affli lock ve sp dedir.Evet skill istemiyor skillden daha çok şey istiyor.Raidde
bl ile birlikte full haste procla beraber corruption total over timeı 8 i buluyor haunt refreshlemek için yeterli olmuyor drain lifetı falan derken diğer dotlar cdsi kaçıyor vs.Destronun basit rotasyonundan sonra affli spec baya bi kasacak gibi gözüküyor şahsen baya kastım raidlerde.İcc'de tüm fightlarda 1 veya 2 diydim meterda ortalama +8k ile ama çok daha fazlası cıkar bu specten ona eminim şuan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun en ağır rotasyonu unholy DK bir kere. Bir insanın en sağlam dps skili toplam dps'nin %15'i olurmu ya şaka gibi. Böyle combat logu bir açıyorsun 10-12 tane skill + 5-6 tane proc var. Bir classın rotasyonunda raid buff için yapılmış bir skill olurmu ya (Horn of Winter). Warriorların 20 saniye bir battle shout atması gibi birşey bu ya da magelerin her 30 saniyede bir int buff atması gibi.

SP ve aff lock hemen arkasından geliyor tabi ağır rotasyonda ona lafım yok.

ps:Mage'imin gözünü sevim, en kötü cycle bile 4 tuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Affliction oynamak gerçekten çok zevkli hele alışkın ise daha da zevkli oluyor. Destro oynamadım ve bana onun rotasyonu daha zor geliyor. Destro gibi uçuk rakamlar görmek şansınız çok yok afflictionda ama ekranda sürekli akan dmg rakamları baya zevkli oluyor. Pet olarak genelde felhunter kullanıyor %5 fazla dmg yaptırdığı için ama bazen scubbyde kullanan oluyor direk onun melee dmgi yuksek diye. Doom guard denemedim hiç uğraşması zor geliyor :P
Rotation ise eğer zamanın varsa SB ile açılış yapıp ardından corr coa haunt ve UA atıp SB ile devam etmek ve CD bittikçe yenilemek. En önemlisi Hauntu bitmeden yenilemek. Haunt corruptionı yeniledği için rotationı da kolay. Arada bir extra dmg için life tapliyip CDsi geldikçe onuda yenilemek iyi oluyor :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Problem hauntun cdsinin (cast time + travel time) ile açılmış
olan haste bufflarınızla beraber corru yenileyememeniz.30 yard
rangeden attığınız haunt corrun son 2 tickine gelecek şekilde
atmanız gerekiyorki cor garantili bi şekilde refreshlensin yoksa eradication vb bi haste buffı aldığınızda haunt yarı yoldayken cor bitmiş oluyor.Hele @25 Drain soulda bl almışsanız asıl komik durum orda çıkıyor.7-8 saniyeye düşen cor dramatik şekilde tikliyor refresh için hauntu kullanmanız imkansız drain lifela refreshleyip drain soul çekmeniz lazım.
Şuanda eski sb-haunt rotasyonunu kullanıyorum ama baya bi test etmek lazım dummyde daha doğru rotasyonlar için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...