Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bak su duvara - kirmizi takim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit said:

bana muavin diyolar sesimi çıkarmıyom

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.

Bu arada sakin olalım. Bir de insanlarla eşcinsel falan diye dalga geçmesek keşke ya, iğrenç bir tarz yani.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

kermit said:

bana muavin diyolar sesimi çıkarmıyom

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.

Bu arada sakin olalım. Bir de insanlarla eşcinsel falan diye dalga geçmesek keşke ya, iğrenç bir tarz yani.

Abi escinsellik iyidir guzeldir sorun yok. Hatunlarda olunca daha bi guzel =) Bu tipler bambaska. Allahaskina acin bi nasil oynadigina bakin =)

Neyse biz ailecek hamsi tava yemeye gidiyoruz. Siz kalin burda. =P
Mesaj tarihi:
@xaenin abi dalga değil. parlak altın sarısı dar kıyafetlerle insanları değişik bir pozisyonda (af buyrun domaltmak) bir platformdan geçirtmeye çalışan bir yarışma ne mesajı vermek istiyordur sence?
Mesaj tarihi:
tayt giyip domalinca gay olunmuyo arkadaslar korkmayin. ama siz bunlari gorup heyecanlaniyosaniz baska, gene de korkmayin gay olmak korkunc bisey degil, saniyorum, olanlar sikayet etmiyo pek.
Mesaj tarihi:
yahu gaylik korkunç bişey değil de bunun üstünden güldürerek prim yapan yarışma. aynı levent kırca nın yıllarca olacak o kadar yaptığı gibi
Mesaj tarihi:
aquila said:

tayt giyip domalinca gay olunmuyo arkadaslar korkmayin. ama siz bunlari gorup heyecanlaniyosaniz baska, gene de korkmayin gay olmak korkunc bisey degil, saniyorum, olanlar sikayet etmiyo pek.

sonuda çelişkili ifadeler gelmiş
  • Yeni Oluştur...