sinera Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ne kermit muavinmiymiş? edit: o miymiş ayrı olcak.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kermit said: bana muavin diyolar sesimi çıkarmıyom HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Bu arada sakin olalım. Bir de insanlarla eşcinsel falan diye dalga geçmesek keşke ya, iğrenç bir tarz yani.
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Xaenin said: kermit said: bana muavin diyolar sesimi çıkarmıyom HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Bu arada sakin olalım. Bir de insanlarla eşcinsel falan diye dalga geçmesek keşke ya, iğrenç bir tarz yani. Abi escinsellik iyidir guzeldir sorun yok. Hatunlarda olunca daha bi guzel =) Bu tipler bambaska. Allahaskina acin bi nasil oynadigina bakin =) Neyse biz ailecek hamsi tava yemeye gidiyoruz. Siz kalin burda. =P
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 @xaenin abi dalga değil. parlak altın sarısı dar kıyafetlerle insanları değişik bir pozisyonda (af buyrun domaltmak) bir platformdan geçirtmeye çalışan bir yarışma ne mesajı vermek istiyordur sence?
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 silah zoruyla mı domaltıyolar birader katılmasınlar yarışmaya (:P)
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hiç pembe mesaj vermeyin arkadaşım iki adam birbirini öpüyo, yalıyo lan. iğrenç bişey. görüntü olarak iğrenç bi kere
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 tayt giyip domalinca gay olunmuyo arkadaslar korkmayin. ama siz bunlari gorup heyecanlaniyosaniz baska, gene de korkmayin gay olmak korkunc bisey degil, saniyorum, olanlar sikayet etmiyo pek.
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yahu gaylik korkunç bişey değil de bunun üstünden güldürerek prim yapan yarışma. aynı levent kırca nın yıllarca olacak o kadar yaptığı gibi
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 aquila said: tayt giyip domalinca gay olunmuyo arkadaslar korkmayin. ama siz bunlari gorup heyecanlaniyosaniz baska, gene de korkmayin gay olmak korkunc bisey degil, saniyorum, olanlar sikayet etmiyo pek. sonuda çelişkili ifadeler gelmiş
Öne çıkan mesajlar