Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Experimental said: Yedigün veriodu aga . Bende katılmıştım ona kazanmıştım gameboy colordı eğer dediğin başka bi gameboysa yedigün de olmayabilir . Gameboyun ortasına koca koca yedigün logosu yapmışlar eşşolueşşekler onu kazıcam die gameboyun aazına etmiştim :) evet evet senin dediğin gibi ben yanlış hatırlamışım ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Abodsultan Hussein diye biri var kazananlar arasında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Revell said: Experimental said: Yedigün veriodu aga . Bende katılmıştım ona kazanmıştım gameboy colordı eğer dediğin başka bi gameboysa yedigün de olmayabilir . Gameboyun ortasına koca koca yedigün logosu yapmışlar eşşolueşşekler onu kazıcam die gameboyun aazına etmiştim :) evet evet senin dediğin gibi ben yanlış hatırlamışım ahanda ahahah abi ya oofof ne pokemon oynardım o gameboyla varyaa . özledim o günleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 mayhem devretme konusunda ciddiysen konuşalım o işi bi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 evet ciddiyim kullanmak isteyen varsa kartı gönderebilirim birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 asdf said: Merhaba, Tebrikler, Deney7 yarışmacılarına yardımcı oldunuz ve Microsoft Mobile Memory Mouse 8000 kazandınız! Ödülünüzün size sağlıklı bir şekilde ulaşması için bu e-postayı 12 Kasım 2009 saat 17:00'a kadar aşağıdaki bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurarak cevaplamanızı rica ediyoruz. Firtina Ozbalikci :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ya ben bişi sorabilirmiyim.özellikle mayhem e.hayatımda beleş yoldan 1 sakız dahi kazanmamış birisi olarak merak ettim nası yapıyosunuz böle kampanyalardan haberdar eden bi site falan mı var tanıdıklarınız mı var bide ballı mısınız nedir bu işin sırrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yalnız bu oğuz nereye yazmış yazıyı? kendi bloguna ise herif kaldırmış yok öyle bir yazı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Babacum: http://209.85.229.132/search?q=cache:2584CrIEzvwJ:www.benvekendim.com/deney7-inceleme.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 OMG!1!1 said: 20 yaşıma kadar’da ajans-gazete-reklam-fotoğrafçılık-oyunculuk-organizatörlük-medya danışmanlığı-kurumsal kimlik gibi bir çok dalda aktif olarak çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 looseer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yazdığı yazıyı kaldırarak bir nevşi tükürdüğünü yalamış oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Aboow 2 dene ödül kazanmışım da nasıl alcaz ki bunları? Mail falan gelmedi hiç, direk Facebook hesabımla giriş yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Dayı onu yaptım zaten de, acaba var mıdır haberi olan diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Arkadaşın Facebook'uyla girip yarışmıştım, sonra kendiminkiyle de girip yarışmıştım 2 tane UPS kazamışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Sağlık Kartı kazanmışım bir de, bu nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Kojiroh said: Aboow 2 dene ödül kazanmışım da nasıl alcaz ki bunları? Mail falan gelmedi hiç, direk Facebook hesabımla giriş yapmıştım. ayın 12 sine kadar iletişim bilgilerini yollaman gerekiyor. mail atmış olmaları gerekiyodu. istersen bi iletişime geç. http://www2.41-29.com/?page_id=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Evet az önce aldım mailı. Şöyle demişler: said: Facebook'tan log-in olup gelen kullanıcılara ulaşmakta sorun yaşanabiliyor. ... Ödülünüzün size sağlıklı bir şekilde ulaşması için 12 Kasım 2009 saat 17:00'a kadar aşağıdaki bilgileri [email protected] adresine iletmenizi rica ediyoruz. Ad Soyad: Telefon: Adres: Şehir: Artı, bi kişi birden fazla ödül kazanmışsa hepsini alabiliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 evet. sadece aynı ödülü 1 den fazla kazandıysan 1 tane yolluyolar. ben 4 tane kazandım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar