deney7ci Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kazananlara mail atmılmış aramızda kazanan var mı? :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sen kimsin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kızım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yok o nas oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bitmedi mi bu deney7?¿ D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 anee ouz gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kime mail gelmiş? ürün kazandık ama hiç mail falan gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fikirtepeli Genc Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 oğuz atarlamış bizim delikanlı forumumuzu. Kişisel sitesine bakılabilir. gogılda üçüncü sırada falan çıkmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 adresini verin aldırcam oguzu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 OUZ said: Paticik Forumcukları ? Eski bir paticik üyesi olarak, ordaki elit seviyedeki kişilerin geyik yapma yeteneklerini yüksek insanlar olduğu bilincindeydim eskiden. Fakat sanıyorum paticik ile ilgilenemediğim 1 yıl boyunca neler olmuşsa, bir çok çöp adam doldurmuş yada olanlar ters evrime mağruz kalmış :S Paticik forumları bana göre kendi aralarında birini bir kız için satabiliyor ve sadece ve sadece karşısında ki rakip diye bukadar seviye düşürebiliyorsa paticik forumlarından uzak durulması gerektiği gerçeği ile yaşamak zorundayız diyorum. Çünkü yüksek muhakeme yeteniğini maalesef kaybetmişler. ( Genellemede bulunmadan belirli kişilere yöneliktir.) Fakat o belirli şahıslar hariç genede Paticik Forumları tavsiye edebileceğim forumlar arasındadır. ( Lanet olsun bu kadar da sevdiğim bir forum kendileri ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ahah babamin oglu musun birader? kimsin nesin belli degil, neyi satmisiz anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yau adam kötü bir şey dememiş ki.. haliyle bozulmuştur, bi milyon geyik döndü burada üzerine. ama "öyle ya da böyle paticik candır" demiş işte. almayın günahını. oğuz da olsa, insan insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bari eski nickini yazsaydı da kim olduğunu bilseydik, atıp tutmak kolay, nede olsa klavye delikanlısıyız (ouzun tabiriyle) edik: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 mayhem atlar birazdan bana mail geldi die.. adam bir yarışmadada bişey kazanmasa olmaz arkadaş yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yok ona daha gelmemiş mail. 3-4 post yukarda yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bu arada trollspor asdfa http://www.benvekendim.com/deney7-inceleme.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bilader üye adın neydi diye sormazlar mı adama OUZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sitede "Umarım 20.000 lira ile ayakkabı ve çanta’dan başka kendi geleceği ve toplumun geleceği yönünde daha yararlı olmasını umduğum işlere imza atar." demiş. komik buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kendine çıksa karıya kıza harcar, hırs yapmış tabi normal hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 20k'ya topluma hayırlı iş napılır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 birsürü çeşme yaptırılır olum nediyon allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kumsal olan bi yere hayrat yaptırsın sandaletle gelir kumları yıkarız ayağımızdan sonra sahilden çıkıp dondurma falan yeriz ordaki bi cafede vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 tabi canıııııımm oğuz ben bunları yapıcaktım demek istiyor aslında. oyüzden nazlıya çanta, ayakkabı v.b alacak demiş. haklı çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Farinal said: bilader üye adın neydi diye sormazlar mı adama OUZ? http://forum.paticik.com/profile.php?73,257420 Bir ara bir onlineoyun kurmuşlardı onun reklamını yapıyordu. Ama okuyucu olarak durur onu bilemem :d Kendimde az mesaj çok okuma kitlesinden olduğumdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 eski üye adını diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar