Queen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bildiğiniz gibi film Judd Apatow'un bizzat yazıp yönettiği 3. film. Ben sinemalardayken gidemedim, niyetlendiğimde sadece iki ilde gösterimde olduğunu gördüm. Ama bir Apatow hayranı olarak Türk forumlarında filmin kötülenmesi oldu. Siz gittiniz mi? Nasıldı film? Bence kötüleyenler klasik Adam Sandler aile komedisi bekliyolardı bu tarz bi şeyle karşılaşınca şaşırdılar, yoksa film hakkaten güzel değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Film güzel, ama ben hem seth rogen i hem adam sandler ı çok severim, objektif olamayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 filmin anlamsiz bir olayi var bence. 2'ye ayrilmis resmen. 2. bolumunde kopturuyor filmden. Sevemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kötü. Komedi desen komik değil. Dram desen o da zayıf. Bir sürü süper oyuncu var, resmen potansiyel harcanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu filme sadece 3-4 cevap olması beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ray Romano'nun olduğu kısım ve doktorla muhabbetleri yetti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben sevdim baya filmi, ama azicik uzun olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 doktor ve ray romanlolu kisimlar disinda cok zayif evet, katiliyorum arkadaslara. Aradaki stand up kisimlarin da bazilari komik biraz. ama onun disinda film cok zayif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Raymond ile Doktor sahneleri inanılmaz iyi, onun hakkını veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi çok iyiydi film ya stand uptaki espriler olsun, seth rogenin dramı olsun yo teach olsun. judd apatowun çocukları da yine süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hoş filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 dayanamadım kapadım.adam sandler ve filmlerinde eglenirdim ama bu kitledi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar