Xaero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Selam paticik ahalisi... Ankarada işe başlamamız sebebiyle uzun süredir forum ve net ortamına girmiyorum ama bakıyorumda durumlar hala aynı (Bkz.Zone) :) Neyse Ankara harbiden hoşmuş her ne kadar bana sincanı kötülesenizde orasıda süpermiş (Eryaman 2.Etap'ta oturuom) . Neyse ilk geldiğimizde kızılay meydanını bile bulamamıştım.. (Hala daha zar zor gelioz ama olsun öğrencez) Özelikle herkesin dediği gibi dershanelerin çıkış saatlerinde harbidende kızılay cennet gibi bi yer oluomuş bunuda öğrendik. Neyse herkese selam olsun ankaralılarada harbiden Allah sabır versin deniz olmayan yerde yaşanmıo zaten gudubet memlekette bigun yagmur yagıo bıgun kısa kollularla gezıoz nası iştir anlamadım valla tuhaf bi havası var...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı diye şiiri olan kişi söylemiş olması lazım o sözleri istanbul aşığı bir şair zaten o değilse 2 tane daha kişi var onlardan birisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Hişşt, Ankara'ya laf etmeyin ayıptır. Istanbulda deniz var da girip yüzebiliyorsunuz sanki, "denizsiz memleket"miş, pöeh =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Nefr, 27 April 2003 17:17 tarihinde demiş ki: Hişşt, Ankara'ya laf etmeyin ayıptır. Istanbulda deniz var da girip yüzebiliyorsunuz sanki, "denizsiz memleket"miş, pöeh =] Şöyle bir şarkı var hiç duymadık galiba. Orada bir köy var uzakta... O köy bizim köyümüzdür... Gitmesekde dönmesekde... O köy bizim köyümüzdür... Yani girmesekde yüzmesekde o deniz bizim denizimizdir... Hatta olayın IQ'sunu düşürelim. Bizim denizimiz var.... sizin var mı? Olmayanlar düşünsün. Kıs-ka-nan-lar çatlasın kıskananlar çatlasın... [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Bende Xaero öldü diodumda,inanmıodunuz..aha işte ölmemiş! :P ankara baba city dir..EagleEye la gittiğimde (Malum pepelek ankara 1. buluşması)offf deliydi ya..süfer bir yer :) Öniversityi oraya yazacam ps:Xaero senin 10k+ madalyan yok?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 o zaman orhan veli söylemiştir[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 rezalet sehir iki gun kaldik kusa kusa geldik war mi lan Istanbul gibisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Orhan Veli İstanbul'a aşık mıydı? Olası... Ama onun gözdeleri kadınlardı, özellikle çalışan kadınlar. Ah hele ki sandal sefaları... Hımm. Sandal dedim de aklıma geldi. Yok kardeşim yok... Kimse alınmasın ama İstanbul gibi yer yok.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ankara iyidir, güzeldir. Rahat uyum sağlanabilecek bir şehir değildir Istanbul gibi; ama kolay vazgeçilecek bir yer de değildir. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Azmo son noktayı koymuş, daha fazla konuşmaya gerek yok. Kitliyorum topii =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ankara dağ ya resmen yokuşları çıkcam diye anam ağlıyo (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Liseye kadar Ankara'da kaldim ve o zamana kadar da Ankara ortodoksuydum epey Ankaraya laf kondurmazdim ama sonra 4 senede Istanbulda kalinca anladimki Istanbulun yeri ayri....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 aa deniz yok ama göl var :-p nemi yoktur anknin ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ankara cok guzel sehir ya ozellikle evimin de merkezi olmasıyla her yere yürüyerek gidip geliyorum ve her zaman yururken cok guzel hissediyorum yok bir eşi daha samatya food cort un tunalının saklıkent in(ist te var saklı kent de neyse :P) ankara owns joo!![hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Ohoo Xaero karşılıklı değiştokuş yapmışız bende iş için istanbula geldim güzel yermiş burasıda :P ama çok karışık ya ne yol bilirim ne semt bilirim öğrenmeye çalışıyorum, Ankarayı çok özledim ama naapalım artık iş güç burada kalmamız gerekiyorsa alışacaz artık bir şekilde :[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 said: MrMedia, 27 April 2003 19:29 tarihinde demiş ki: Ankara dağ ya resmen yokuşları çıkcam diye anam ağlıyo (: Ankara'nın çankayası dışında dümdüz bir yer ya.. Cinnah caddesi dışında yokuş bir yer yok ki doğru dürüst.. Ha, asıl yokuş yer İstanbul. 10 metrakarelik yer, yokuşlar yüzünden 100 metrekareye çıkıyor. Böylece her yere lokanta, bar, eğlence yeri felan açıldı. Ankara'da deniz yok mu? Yağmur zamanı gelin her yerde yüzülecek kadar gölcükler oluyor zaten...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ANKARA YURDUMUZUN "TAHIL AMBARI" OLUP..........ahem höm... ama deniz ayrı tabi ya görüntüsü yetiyo deniz olmayan yere yer demem :) düşünün yani izmirdeyim kokuya rağmen böyle diyebiliyorum :D gerçi artık eskisi gibi kokmuyo....baya temizlendi neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ankaraya laf yokh.. istanbulda,bizim ankarada dolastıımız gibi geceleri kimse dolasamaz.. eglence yerlerimizde son derece ucuz ve stil yerlerdir.. for ex:karanfil sokak.. sorun coldwind le xechelon a, ankarayı nası bulmuslar(bi gezdirmisem bunnarı :) )[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ankara birkere karışık şehir değil hangi dolmuşa binersen bin kızılaydasın.. metroda yapılıyor.. ankarada hızlı bir gelişimde.. bence ankaranın insanıda farklı ne bileyim bugüne kadar birkaç cins kişi çıktı tabi onlar heryerde olur onun dışında herkez uyum içinde.. ayrıca trafikte iyi ist'e göre deli deli kullanan adamlar yok :) ankara ankara güzel ankara![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ankara işte güzel şirin bi kasaba. herkes kendi halinde mutlu ve mesud. ankara güzel, ama istanbul gibi olamaz 8-)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 said: -coLdwind-, 28 April 2003 21:42 tarihinde demiş ki: ankara işte güzel şirin bi kasaba. herkes kendi halinde mutlu ve mesud. ankara güzel, ama istanbul gibi olamaz 8-)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" neyden bahsediyorsun sen? ankye laf yok..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) [Bu mesaj orc_lord tarafından 28 April 2003 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ankarayı övüyoruz sonra suçlu biz oluyoruz. kınıyorum *!kınnnn* kındım.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Hangisinde Çarpık Kentleşme az siz bana onu söyleyin... Asıl Baba şehir odur işte benim gözümde...[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 evet gerçekten oturmuş şehir olarak sanırım bi tek ankarayı gösterebiliriz[hline]I had a part in everything,Twice i destroyed the light and twice i failed,I left ruin behind me when i returned,but i also carried ruin with me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 övmek dediğin bu mu? sanıyorum herşehir çarpık gelişiyor.. ist mesela en çarpık şehir olduğunu sanıyorum..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar