Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 http://www.esl.eu/tr/news/102576/ Tüm Quaker'ların katılması gereken bir turnuva, böylesi bir şeyi Quake için Türkiye'de fazla bulamazsınız. Ha daha şimdiden şampiyon belli gerçi, kenan yani dunpeal %101 alacak, aylar sonra turnuva finallerine katılan olursa gelir yazarsınız buraya medyum musun lan sen diye dfgd. Türkiye Finali Birincilik Ödülü: Intel® Core™ i7 Processor Extreme Edition i7-965 İkinciye: Intel® Core™ i7 processor i7-940 Üçüncüye: Intel® Core™ i5 processor i5-750 Dördüncüye: ROCCAT™ Kone – Max Customization Gaming Mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 katıldık bakalım :) hadi ısınma amaçlı oynayalım silp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben evde değilim yav portlar kapalı oynayamıyorum buradan oyun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 tüh neyse atık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 katılan yok mu koca patiden yahu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 isterdimde publicte duel yaparken tek skor bile alamadan telef edildim bikaç defa haliyle artık quake defterimi kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ilk tur da yenersem dunpeal çıkıcakmış karşıma aueha bu iş 2.turdan bitmemeliydi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hafiften saçmalık var yannız. 20kişi katılmış ama by geçen çok var ne sebeble anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dün bi kupa daha olmuş ve finalde dunpeal yenilmiş aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 28inde bitmiş katılım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tee sözlüğün cpma serverında oynayan bi adam vardı engin diye o akmış gitmiş. chartı görünce pek şaşırmadım aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar