Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 http://cache0.techcrunch.com/wp-content/uploads/2009/10/fu.jpg ahahaha, ben de boyle mektuplar yazabilmek istiyorum. hatta ilk denememi yapiyorum kufur var sevgili arnold schwarzenegger istekli ve yogun calismanla kararli ve duzenli oldugunu tekrar tekrar gosterdigini ve istikrarini kanitladigini reddetmek olanaksiz gelip bu tecrubelerini istidatsız akpyle paylasmani temenni ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Lol Ohahah Lol Ne var arkadasim bak bende yaptim iste!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Lan Olm Lamer misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Olm bunlar çok Pasif mısralar Izdırabına şahit olun Arnold'un Stresine mani olun Arnold bunların alayını bombalar Felaket bir tarzın var Ama gideri var bir yere kadar Gatling-gun tutmak başka, Grenade atmak başka Orlando Bloom çıktı mertlik bozuldu, Terminator Arnold tarih oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Phae said: Olm bunlar çok Pasif mısralar Izdırabına şahit olun Arnold'un Stresine mani olun Arnold bunların alayını bombalar Felaket bir tarzın var Ama gideri var bir yere kadar Gatling-gun tutmak başka, Grenade atmak başka Orlando Bloom çıktı mertlik bozuldu, Terminator Arnold tarih oldu. 40 mesajin bile yok Cirkin laflar atmak hosuna mi gidiyor? Hakaret etmene hic gerek yoktu Ah, kimin umrunda zaten? Nasilsa hepimiz bir gun olecegiz. 'Nerde eski paticik' derken, Donerim sogumaya basladi. Azicik tuz koyayim, belki biraz da Nane, degisiklik olsun bari. Mesajlarina baktim da 4Chan jargon'una alismissin. Ister istemez Sormam lazim: newfag misin? Ilerde Pedobear'a mi tapacaksin? Newfag olmasan da farketmez. Buralarda "fag, feg" gecmez. Arkadaslarina saygili ol. Pati kulturunu bozma lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Ya tamam da mektupda Enine iyi ayarlamış adam Tek tek boşluk yok sonlarda Eğer ki sizde öyle yaparsanız Rivayete göre Sizde İnce kaslı Zıvayşeneger olabilirsniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Arkadaslar, Quantum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Akıllı Olun Qızarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Vay anasini sunumlarda yapcam bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Abilify said: Arkadaslar, Quantum. Oha başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar