Sin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 arada bir can sıkıntısından pryd mid e giriyorum burada oynuyan türk varmi gerci her bes dk da bir gna nin orda TURK VARMI LAN diye yell cekiyom ama cevap veren yok lol[hline]Seriana Nightstalker Army Of Light Mincer Taxi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ben varim :) fasulye the skald kobold :) lvl 9 mu 10 muyum neyim :) hass... ben silmistim onu yahu :( neyse ama gene gelicem 2h zerker acmayi planliyorum :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ben gelirim canım sıkılıo hib de. chanter açtım onla da lvl 11 de kasmaya yer bulamıom. bari geliim mid e deişik ortam görelim azcık. kaç gibi girionuz?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 lol mid rocks[hline]Seriana Nightstalker Army Of Light Mincer Taxi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 aa iimiş bende geliom[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 gel valla ben 2h zerker ya da sb dusunuyorum.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar