Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 çok yaratıcıydı 8/10 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 -remzii sümeyye'te 25 gitmesi lazım -çıkarmadan mı ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ascraeus said: -remzii sümeyye'te 25 gitmesi lazım -efendim üzgünüm, sümeyye'nin gideri yok sinad said: -remzii sümeyye'te 25 gitmesi lazım -çıkarmadan mı ? :S AHAHAHAAHAAHAHHA Bence silin olm bunları, hem aramızda casuslar olabilir güdükcüüm. Saruman'ın kargaları görüp siteyi kapattırmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ne başbakan a ne ailesine kimseye hakaret yok. Bi başbakan gayet doğal bir şekilde 20-25 isteyebilir. Çıkışmayabilir dünya hali.. Rahat karşılamak gerekir böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 normal bir ülkede şuan başbakan istifa etmişti. medyada yeteri kadar konuşulmadı bile.çok kötü yoldayız çooook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben başbakan olunca 50 den aşşağı istemeyeceğim haydi şimdi bütün oylar bana hem şöyle düşünün, iki yıl yer o iki yılda doyarum nasılsa kalan 3 yıl hizmet veririm ya da bir ay yer bir ay hizmet verişrim nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 youTubeEstafurullah !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TARAMALITUFEK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 akıllı olun kafamın tasını attırmayın. başbakanın kızı sizin namusunuz, sizin bacınızdır. ona göre konuşun. türk milleti sizin gibi haysiyetsizleri arasında barındırmaz haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Aptal olduğu için mi atıldı bu? :D Edit: Tüh gitmiş Taramalı elemanın mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sinad said: -remzii sümeyye'te 25 gitmesi lazım -çıkarmadan mı ? :S abi.... AAHAHAHAHHASSDFSDFSDFSDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar