fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben uzatmiyim, fazla yorum yapmiyim, başbakancığımız bursçuk istiyor kızcağızına. http://www.youtube.com/watch?v=y90LR8IHGf4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Arkadaşlar gelir yine hedele hödölö bu kayıtlar nereden ele geçirildi der yine. :) Bu arada fizban burs olduğunu sanmıyorum bu konuşmanın sebebinin. 20-25 bin lira (veya dolar) sıradan bir başbakan için bile büyük para değil. Dikkat edilirse konuşmada Tayyip Erdoğan mahçup bir ses tonunda değil, arkadaşıyla sohbet eder gibi konuşuyor. Muhtemelen Tayyip'in kasası görevini yürütüyor Remzi Gür, para yollanması için talimat alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yutup izleyemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 20-25 gibi derken tarihi kastetmiş olabilir. ama genede yuh yani yüzsüz herif ya. ihtiyacımı varmış bursa acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 fede said: yutup izleyemiyorum :( kıyamam :( nödön peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 rezil bir durum. aslında duble rezil. başbakanın şu konuçmadaki hali bir numaralı rezillik. TC başbakanının konuşmasının dinlenebilir olması ise başka bir rezillik. ama gün olur devran döner. attığın taş gelir kafanı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kesinlikle ... o ne öyle ya "nasıl abi?" falan..of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 te 2004 senesinden beri remzi gür'le tayyip erdoğan arasındaki bu alaka tartışma konusu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 E ne bekliyordunuz yani? Kizina yolluyordur elbet 20-30 neyse artik, veya yollatiyodur bu sekil. Herseyi hallettik bu mu kaldi, daha binom acilimi cozulemedi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yahu adam mal varlığı açıklarken oğlunun burslardan para biriktirip kendine borç verdiğini falan söylemişti.hadi len demiştik meğer doğruymuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 İlk yorum eh gastelerden ilk yorum burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Unutmayın ki... Başbakan’ına laf söylenmeyen bir ülke... Bütün kararların oybirliğiyle alındığı “renkli” ama maalesef “tek sesli” parlamentoya sahip olan Pakistan’a döner... “Hafazanallah” diyorum, başka bir şey demiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 oha geçen hafta açıklanmış. hem de isimsiz mektuplarla değil. onlarca senelik bir parti basın toplantısı yaparak duyurmuş. harbiden diktatörlük var Türkiye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 pekaziz said: Bu arada fizban burs olduğunu sanmıyorum bu konuşmanın sebebinin. ben de bilmiyorum burs olduğunu, ama "param yok, bursçuk arıyorum kızlarıma, burs bile değil bursçuk" diyecek kendisi; birşey derse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 abdullah gül'ün kızına staj ayarlamaya çalışıp istediği cevabı alamayıp trip atarak konuşmayı bitirişi geldi aklıma. bir diğer ters köşe mevzusu mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ZUAAAAAAAAAAAAAAAA DAHA AMERIKADAN TURKIYE NASIL ARANIR BILMIYOR :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 said: Unutmayın ki... Başbakan’ına laf söylenmeyen bir ülke... Bütün kararların oybirliğiyle alındığı “renkli” ama maalesef “tek sesli” parlamentoya sahip olan Pakistan’a döner... “Hafazanallah” diyorum, başka bir şey demiyorum... sen ahmet hakan diyorsun bence :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 utanç verici.. Ama bunların güruh hep böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 @mudo zaten dikkat edersen benim yorumumun üzerindeki mesajda o yazının linki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Acaba bu olayı ortaya çıkartanlara ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ne olacak silivri cezaevindedirler. Ki zaten adamların lideri orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Şu konuşmada utanç verici , rezil olan şey ne ben çözemedim. Yıllardır dostu veya iş yaptığı biri ile kızına para göndermesi için konuşuyor ki bu para burs olarakmı yoksa farklı şekildemi gönderiliyor belli değil. Diyelim ki burs, bu suçmu, illegal mi ? Benim burada güldüğüm ve utanabileceğim şey erdoğanın amerikayı aramak için kodları sorması, ki konuşma özel olduğundan bu bile normal karşılanabilir. Abartmayalım yani.. Bu kanala şöyle diyesim geldi , bula bula bunu mu buldunuz ? :). Değecek birşeyler yakalasalarmış keşke.. Saldırı ve x.ci y.ci mesajlarını merakla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Hayatımda bukadar pollyanna bir insan görmedim, pes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Horizon said: Şu konuşmada utanç verici , rezil olan şey ne ben çözemedim. Yıllardır dostu veya iş yaptığı biri ile kızına para göndermesi için konuşuyor ki bu para burs olarakmı yoksa farklı şekildemi gönderiliyor belli değil. Diyelim ki burs, bu suçmu, illegal mi ? Benim burada güldüğüm ve utanabileceğim şey erdoğanın amerikayı aramak için kodları sorması, ki konuşma özel olduğundan bu bile normal karşılanabilir. Abartmayalım yani.. Bu kanala şöyle diyesim geldi , bula bula bunu mu buldunuz ? :). Değecek birşeyler yakalasalarmış keşke.. Saldırı ve x.ci y.ci mesajlarını merakla bekliyorum :) x. y. demeye gerek yok liberal olmadigini biliyoruz diger muhaliflerin aksine horaceada misal fetocu diyince tepki gelirdi adamcagiz kendi soyledi sonra morardilar o hesap kimin neci oldugunu cok rahat biliyoruzda tekrar etmeye gerek yok, cesitli konularda belirttiginiz gorusleri topladigim akra kapli var malum ordan hesapliyinca politik codexin neresinde oldugunuz zirt diye cikiyor tevazu sahibi bir insan olmasam karakter analizinede giricemde gerek yok horican liberal degil, bosuna libos diye yaftalamayin adami yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Eaglewingg said: ne olacak silivri cezaevindedirler. Ki zaten adamların lideri orada. Bu haberi yaptıkları için cezaevindeler di mi ? Yoksa cezaevinde oldukları için mi bu haber yapılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar