Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"sümeyye'ye 20-25 gibi gitmesi lazım

fizban

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar gelir yine hedele hödölö bu kayıtlar nereden ele geçirildi der yine. :)

Bu arada fizban burs olduğunu sanmıyorum bu konuşmanın sebebinin.

20-25 bin lira (veya dolar) sıradan bir başbakan için bile büyük para değil.

Dikkat edilirse konuşmada Tayyip Erdoğan mahçup bir ses tonunda değil, arkadaşıyla sohbet eder gibi konuşuyor.

Muhtemelen Tayyip'in kasası görevini yürütüyor Remzi Gür, para yollanması için talimat alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Unutmayın ki...

Başbakan’ına laf söylenmeyen bir ülke...

Bütün kararların oybirliğiyle alındığı “renkli” ama maalesef “tek sesli” parlamentoya sahip olan Pakistan’a döner...

“Hafazanallah” diyorum, başka bir şey demiyorum...

sen ahmet hakan diyorsun bence :d
Sosyal ağlarda paylaş

Şu konuşmada utanç verici , rezil olan şey ne ben çözemedim. Yıllardır dostu veya iş yaptığı biri ile kızına para göndermesi için konuşuyor ki bu para burs olarakmı yoksa farklı şekildemi gönderiliyor belli değil. Diyelim ki burs, bu suçmu, illegal mi ?

Benim burada güldüğüm ve utanabileceğim şey erdoğanın amerikayı aramak için kodları sorması, ki konuşma özel olduğundan bu bile normal karşılanabilir. Abartmayalım yani..

Bu kanala şöyle diyesim geldi , bula bula bunu mu buldunuz ? :). Değecek birşeyler yakalasalarmış keşke..

Saldırı ve x.ci y.ci mesajlarını merakla bekliyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

Şu konuşmada utanç verici , rezil olan şey ne ben çözemedim. Yıllardır dostu veya iş yaptığı biri ile kızına para göndermesi için konuşuyor ki bu para burs olarakmı yoksa farklı şekildemi gönderiliyor belli değil. Diyelim ki burs, bu suçmu, illegal mi ?

Benim burada güldüğüm ve utanabileceğim şey erdoğanın amerikayı aramak için kodları sorması, ki konuşma özel olduğundan bu bile normal karşılanabilir. Abartmayalım yani..

Bu kanala şöyle diyesim geldi , bula bula bunu mu buldunuz ? :). Değecek birşeyler yakalasalarmış keşke..

Saldırı ve x.ci y.ci mesajlarını merakla bekliyorum :)

x. y. demeye gerek yok
liberal olmadigini biliyoruz diger muhaliflerin aksine

horaceada misal fetocu diyince tepki gelirdi adamcagiz kendi soyledi sonra morardilar

o hesap

kimin neci oldugunu cok rahat biliyoruzda tekrar etmeye gerek yok, cesitli konularda belirttiginiz gorusleri topladigim akra kapli var malum ordan hesapliyinca politik codexin neresinde oldugunuz zirt diye cikiyor

tevazu sahibi bir insan olmasam karakter analizinede giricemde gerek yok

horican liberal degil, bosuna libos diye yaftalamayin adami yane
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...