bansheee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben de hiç sevmiyorum bu kasiyer milletini.geçen girdim bir markete o kadar sıra var tek kasa çalışıyorlar "tek kasa mı çalışıyor?"dedim evet cevabı alınca bıraktım elimdekileri,iyi akşamlar dedim çıktım, zincirin internet sitesine de şikayet ettim.Bi daha gittiğimde şakır şakır çalışıyodu kasalar.Hele o bir kuruş muhabbeti ,ben çok dikkat etmiyorum ama ettirmek lazım,verdiğin örneği okuyunca helal olsun dedim müşteriye.Nerden buluyolarsa bulsunlar,99.99 yazmasınlar ya da (aynı kıllıkta birkaç tane de trafik polisi istiyorum 30 km yazan yerde 32 km ye ceza yazacak).
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 dostum sen ağır ruhsal buhranlardasın.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ha ayrıca başlığa hitaben: bazen bana da geliyo böyle kıl müşteriler. adamın bi elinde bozuk paralar var. vermek istemiyo bi şekilde. çıkarıyo 50 kuruşluk şey için 20 lira veriyo. bende 5 liraya kadar sadece 10luk ve 25 kuruşluk veriyorum. 20ye de 1'liklerle tamamlıyorum. kağıt para yokmu derse, kağıt paralara bakıp malesef diyorum. "sen kömsön patronu çoğor!!!!111" gibi naralar atarsa buyrun benim diyorum. pırayslıs bi yüz hali oluyo o zaman mendeburda.
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 patiyi çok seviyorum ya. bi kasiyer üzerinden toplumsal çözümlemeler yapmışsınız gene. hll :D
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 başlığı okuyunca şaşırdım. herhalde bizim buradaki marketlerden olacak, kasiyerler görünüşte hallerinden fazlasıyla memnun. sürekli gittiğimiz yerde çalışanlar genelde uzun süreli falan çalışıyor zaten, sürekli gidenler de belli. 3 kişiden birinde aa merhaba çoluk çocuk nasıl muhabbeti dönüyor , en ufak şeyler mağza müdürü gelip muhattap oluyor sorunu çıkaranla. kurum önemli demekki.
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ayrıca biz de yazdık kasiyere, herkes hayatında en az bi kere yazmıştır yani. o olacak, ona yapacak bişey yok çok güzeldi lan ama
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 okula gittiğim sıralar hafta sonları ''Starbucks'' cafe nişantaşı mağazasında çalışıyodum. oraya gelen insanların gelir düzeyleri tabiki daha yüksek. ne biliyim çok ünlü sosyetik isimlerde gelirdi filan. ama cidden ben böyle çirkeflik hayatımda görmemiştim. 5 TL'lik bir kahve için yarım saat kavga edenler vardı. bide starbucks'un bir politikası vardı müşterinin herşeyine ''evet'' diyeceksin. bir kahveyi beğenmeyip 4 kere değiştiren insanlar gördüm. üstüne başına baktığında adam sanıyosun ama o kadar art niyetli yaklaşımlar vardıki. kişiye yönelik hakarete pek rastlamadım açıkcası. gelenlerden saatlerce geyik muhabbeti yaptığımız müşterilerde vardı. ama cidden bire bir hizmet daha zor. şuda bir gerçekki benim için çok iyi bi tecrübede olmuştu insanları tanımak amaçlı. insanlar parası gidecek bir şeyler yapıyorsa, bazen canavara dönüşebiliyolar.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kısacası, parasıyla o ürünü yada hizmeti değil kişiyi satın aldıklarını zannediyo bazıları.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 acaba büyük marketler küsüratlı fiyatlardan kalan 1 kuruşlardan kayıt dışı ne kadar kazanıyordur. herşey .99 yada .49 falan
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 çok ciddi rakamlar kazanmıyorlardır. bide şöyle düşünün; para üstünüz 24.98 ama kasiyer size çıkarıp düz 25 veriyo. ordan orayı dengeliyolardır. o fiyatların öyle olması sadece 25 tl değilde bak 24 e satıyoruz politikası.
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yeni gördümde topiği mağaza müdürlüğü yapıyorum öyle durumlar mümkünse müşteriye parasını geri verip çıkmasını söylüyorum. Kimse elemanımı o şekilde ezemez zaten kızlar günün 12 saati çalışıyolar bide öyle müşterileri hiç çektirmiyorum direk ben muhattap oluyorum.
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 pansiyon işletin bi de. asıl çirkeflik orda :)
Boci Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 İnsanlarla uğraşılan hertürlü işten uzak durun... ne kadar çok insan = o kadar çok sorun...
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 en güzeli imalat işi. makinalarla muhatap olmak daha güzel.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bence marketler bu tip durumlar için bir müşteri kartı yapsın. müşterilerin kalan bir kuruşlarını biriktirsin ve bu biriken para belirli periyotlarla sıfırlanmasın. Biriktikçe müşteri kullanabilsin.
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 EN kötüsüde sürekli değişime gelen müşteriler bişide diyemiyosun ( züccaciye ve hediyelik eşya mağazası ) bi konsol takımı alır ondan sonra tam 6 defa gelip değiştireni biliyorum.Bişide diyemiyosun tüketici hakları var.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 İmalat işinde operatörsen çalışma şartların zor. Yok işverensen onlarca adamı idare etmek, yönetmek, bir yandan müşteri ilişkilerini yürütmek daha da zor. Hayat zor yahu.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 UrsusMaritimus said: EN kötüsüde sürekli değişime gelen müşteriler bişide diyemiyosun ( züccaciye ve hediyelik eşya mağazası ) bi konsol takımı alır ondan sonra tam 6 defa gelip değiştireni biliyorum.Bişide diyemiyosun tüketici hakları var. valla kötü niyetli satıcılar yüzünden yanan müşteri sayısı kötü niyetli müsteriler yüzünden yanan satıcıdan daha çok. biraz daha sertleştirmeleri lazım o kanunu.
Boci Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Çok insanla uğraşan bu işe girmeden önce insanlarımızı daha çok seviyodum...
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 DiadanLocke said: insan iliskileri cok zor butun mesleklerde sanirim. işi bırak direk insan ilişkileri zor...
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kişilikle alakalı bir durum, terbiye de var tabi işin içinde. ben nasıl alıştıysam bir dükkandan çıkarken mutlaka "iyi günler" "hayırlı işler" "kolay gelsin" falan birşey derim. o adam da işte birinin de dediği gibi hayatı boyunca ezilmiş ki bulduğu ilk fırsatta ezmeye çalışıyor.
Boci Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Dükkanı açarsın öküzün biri dakka bir moralini bozar. Ondan sonrada içinden ne kibarlık gelir ne güler yüz...
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 e sende öyle ilk gelen müşteri ile bütün gün surat asacaksan başka iş ara derler adama
Boci Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Öyle olmuyo işte. Basar küfürü gider. Cevap veremessin. Kafana takmamak içinde insan dışı bişi olman lazım.
Öne çıkan mesajlar