Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ay yıldız koy bikenarına, çaşıt demezler askerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Law said: Tankın arkasına bağlayıp dövme deriden kazınıncaya kadar dağ tepe gezdiriyorlar seni. e hijyenikmiş de. askere iyi bakıyolar azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Askerde dovmeliler teklif ediyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ha bi de şey vardı sıcak havlu yapıştırıp DERİYİ SÖKÜYORLARMIŞSxzsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 atatürk imzası yaptırın gidin askere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kollarımda kasıgımda dövme ile gittim askere 1.ordu komutan konutunda askerlik yaptım direk evinin içinde orgeneraller ve istanbul üst makamları ile birabir muhattap oldum direk kişilik ve tip meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ha bak adam yazmış. Aynen dediği doğrudur. elinde kolunda kıçında başında dövme var diye kimse dövmez. 3. Ordu karagahında bile dövmeli haberciler var. Nah böyle kolundan elinin üstüne kadar hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 piskopat muamelesi yaparlar yaptırtma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 benim yaptıgım yerde dövmesi olanlara sadece ne anlama geldiğini soruyorlardı. Başka bişi yapmıolardı.Sorun olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Neden sorun olsun abi benimle bir ömür yatıp kalkıcak değil onları ilgilendirmesi ayrı saçma. Problem olmayacağına garanti veririm. Olan problemler de kişiden kaynaklanır kimse gelip aa bunun dövmesi var vay ibne ne modelsin lan diye atar yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Asker olduğunda üzerinde faça izi, dövme, sigara söndürme gibi izlerin olması sana sorun yaratır. Önüne her zaman çıkabilir, engel olur. Ben 3 aylık askerim dövmenin, façanın, sigara söndürme izinin sorun çıkarttığını bizzat gördüm. Diyelim ki sen Edirne - Süloğlu ' na düştün. Burası sürgün yeridir ceza evinde yatmış olanlar, sabıkası bulunanlar, psikolojik rahatsızlığı olanlar veya diğer birliğinde kavga etmiş problem çıkarmış tipleri buraya gönderirler. Bazılarınında direkt olarak dağıtımı buraya çıkar arada kaynarlar (benim gibi) Benim hiç bir yerimde dövme yok, faça vb. şey yok. Seçmeler oluyor. Eli yüzü düzgün kişileri Tugay Komutanlığı ana binasına gönderiyorlar veya daha düzgün farklı yerlere görevlendirilerek gidiyorsun. İşte bu seçmelerde toplanmış 200 - 300 kişinin üstünü soyuyorlar ve vicudunda dövme, faça, sigara söndürme gibi izler varsa tipin ne kadar düzgün olursa olsun kafadan eleniyorsun. İstisnalar olabiliyor bi elemanda Atatürk imzası vardı kolunda ve o seçildi. Dövme onu etkilemedi çünkü Atatürk dövmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Eniştem edirne süloğlunda yüksek rütbelilerden ama hiç bahsetmedi bu konudan sdf ne yani sıyırmışların hepsi süloğlunda ve o kadar gittim pek ters kimseye rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dövme komple saçma bir şey. ömrün boyunca kıçında aynı donla gezmek gibi bir şey. tek farkı o kadar kirlenmiyor. yaptırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 çok ağır konuşmuşum, isteyen istediğini yapsın ya banane. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bişe olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hiç bişii olmaz merak etme.Askeriyeye girdiğinde bir sağlık görevlisi bakıyor o tip şeylere ancak dikkat ettikleri bööle kolları jilet izli,vücudu aşırı ölçüde dövmelerle kaplı sorunlu olma ihtimali yüksek kişiler yoksa dövme yaygın bayaa kimse bakmaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ferrero said: dövme komple saçma bir şey. ömrün boyunca kıçında aynı donla gezmek gibi bir şey. tek farkı o kadar kirlenmiyor. yaptırmayın. baya mantıklı hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar