Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme ve askerlik

SinlessSaint

Öne çıkan mesajlar

bence gidip geldikten sonra yaptır. normalde herhangi bir prblemi yok sadece unsur göze batmak, karşındaki üstüne bağlı yani... adam kıl olur dövmeye üstüne gelir. böyle bi durum olmayada bilir. çok tabur komtanı bölük komtanı falan tanıyorum dövmeli ama tutar denk gelirse çektirir. asker kökenli bi aileden geliyorum , bir sene kadar bi komando tugayının misafirhanesinde kaldım tecrübelerime dayanaraktan bence riske girme geldikten sonra yaptır. kesin biri takar demiyorum belkide olma olasılığı çok minimumda ama olabilitesini düşününce ben burayı beğenmedim gidiyorumda diyemezsin çok sıkıntı olur senin açından, bence yaptırma.
Sosyal ağlarda paylaş

Eoteyn said:

bence gidip geldikten sonra yaptır. normalde herhangi bir prblemi yok sadece unsur göze batmak, karşındaki üstüne bağlı yani... adam kıl olur dövmeye üstüne gelir. böyle bi durum olmayada bilir. çok tabur komtanı bölük komtanı falan tanıyorum dövmeli ama tutar denk gelirse çektirir. asker kökenli bi aileden geliyorum , bir sene kadar bi komando tugayının misafirhanesinde kaldım tecrübelerime dayanaraktan bence riske girme geldikten sonra yaptır. kesin biri takar demiyorum belkide olma olasılığı çok minimumda ama olabilitesini düşününce ben burayı beğenmedim gidiyorumda diyemezsin çok sıkıntı olur senin açından, bence yaptırma.

tenks
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi devirde yaşıyoruz, komutana falan da bağlı değil. Dava edersin şimdi komutanını sadece dövme yüzünden üstüne gelirse. Dalga mı geçiyorsunuz?

Benim sırtımda kocaman kılıçbalığı, altında da tribal deniz vardı askere gittiğimde. Hiç konusu bile olmadı (şimdi dürüst olmak lazım, hem yedek subay, hem denizci hem de gemi personeli yaptım askerliğimi, belki de benim şartlarım genellenmemeli). Yaşamında sen kendine yakıştırıyorsan askerden önce sonra diye düşünme bence.

Hayırlı teskereler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...