SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Dövme yaptırmayı düşünüyorum ama birkaç arkadaşım askerlik' ten önce yaptırma bazı yerler sorun çıkartıyor sana dedi. Böyle bir şey mümkünmü acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 neden olmasın? imkansız diye birşey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Ya bu sorun dediğniiz nedir askerde dövüyolar mı, askere almıyolar mı? Almıyolarsa herkes yaptırır mantıksız oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Queen said: Ya bu sorun dediğniiz nedir askerde dövüyolar mı, askere almıyolar mı? Almıyolarsa herkes yaptırır mantıksız oldu bu. almıyorlar diye birşey demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 max sorun çıkartırlar işte herhal ahhh aslında konu trolle öyle açık ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sorun olmaz.tabi tum vucuduna yaptırmıycaksan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 SinlessSaint said: Queen said: Ya bu sorun dediğniiz nedir askerde dövüyolar mı, askere almıyolar mı? Almıyolarsa herkes yaptırır mantıksız oldu bu. almıyorlar diye birşey demedim. ben kendi fikrimi çürütmüştüm sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bence gidip geldikten sonra yaptır. normalde herhangi bir prblemi yok sadece unsur göze batmak, karşındaki üstüne bağlı yani... adam kıl olur dövmeye üstüne gelir. böyle bi durum olmayada bilir. çok tabur komtanı bölük komtanı falan tanıyorum dövmeli ama tutar denk gelirse çektirir. asker kökenli bi aileden geliyorum , bir sene kadar bi komando tugayının misafirhanesinde kaldım tecrübelerime dayanaraktan bence riske girme geldikten sonra yaptır. kesin biri takar demiyorum belkide olma olasılığı çok minimumda ama olabilitesini düşününce ben burayı beğenmedim gidiyorumda diyemezsin çok sıkıntı olur senin açından, bence yaptırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Eoteyn said: bence gidip geldikten sonra yaptır. normalde herhangi bir prblemi yok sadece unsur göze batmak, karşındaki üstüne bağlı yani... adam kıl olur dövmeye üstüne gelir. böyle bi durum olmayada bilir. çok tabur komtanı bölük komtanı falan tanıyorum dövmeli ama tutar denk gelirse çektirir. asker kökenli bi aileden geliyorum , bir sene kadar bi komando tugayının misafirhanesinde kaldım tecrübelerime dayanaraktan bence riske girme geldikten sonra yaptır. kesin biri takar demiyorum belkide olma olasılığı çok minimumda ama olabilitesini düşününce ben burayı beğenmedim gidiyorumda diyemezsin çok sıkıntı olur senin açından, bence yaptırma. tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hmmm ben yaptırdım hem de en görünür yerlerime bakalım nolcak askerde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 mal birisi çıkmazsa dert olmaz herhal. ama ülkenin mal pontasiyeli çok yüksek. hele eline az biraz güç geçenler için.. doktor, hoca vs dahil bunlara bak. anında sorun çıkartıveriyorlar. yoksa senin dövmenden ona ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 dasaaa said: mal birisi çıkmazsa dert olmaz herhal. ama ülkenin mal pontasiyeli çok yüksek. hele eline az biraz güç geçenler için.. doktor, hoca vs dahil bunlara bak. anında sorun çıkartıveriyorlar. yoksa senin dövmenden ona ne yani? haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ıslak kızılcık sopasıyla vura vura rötüşlarlar o dövmeyi git lazerle çıkarttır canına kastın yoksa şaka lan bende de var.bişi olmaz anarşik değilse şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 C C C olunca bişey demiyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 evet askerde dövmeye kızıyorlar, kızmıyorlar, sorun çıkartıyorlar, çıkartmıyorlar diye bi genelleme yapmak mümkün değil, muhatap olduğun üstünün keyfine kalmış bi durum. evet ne yazık ki böyle. bende de var dövme, daha da gitmedim askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Dostum şırıngayla kan alıyorlar KAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Şırınga mı BORUYLA ALIYOLARMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bi arkadaşım gitmişti göğsünde ufak bi şahin vardı bişey dememişler. götünde melek döğmesi yoksa korkmana gerek yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Askerde dayak yok abi kim çıkarıyo bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 paspatur said: Askerde dayak yok abi kim çıkarıyo bunları Cem Yılmaz'da aynen böyle diyor zaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Tankın arkasına bağlayıp dövme deriden kazınıncaya kadar dağ tepe gezdiriyorlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Hangi devirde yaşıyoruz, komutana falan da bağlı değil. Dava edersin şimdi komutanını sadece dövme yüzünden üstüne gelirse. Dalga mı geçiyorsunuz? Benim sırtımda kocaman kılıçbalığı, altında da tribal deniz vardı askere gittiğimde. Hiç konusu bile olmadı (şimdi dürüst olmak lazım, hem yedek subay, hem denizci hem de gemi personeli yaptım askerliğimi, belki de benim şartlarım genellenmemeli). Yaşamında sen kendine yakıştırıyorsan askerden önce sonra diye düşünme bence. Hayırlı teskereler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 askerde sorun cikartacak adam gozunun ustundeki kastan da cikartir. o yuzden dert etmeye gerenk yok. bence vucutta kalici degisiklik yapmak mantikli degil, ama sen karar verdiysen ve yaptiracaksan askerlikten cekinip vazgecme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar