Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU race change açıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadas degistirdi aynı anda hem cinsiyet hemde ismi degistirebiliyorsun ki hepsi 20 euronun icindeymiş bence iyi olmus. cinsiyet ve isim degistirmek zaten para ile idi.
Mesaj tarihi:
Çok iyi oldu. Lakin UD Will of the Forsaken nerf yemek üzere, test ediyorlar hala.

Nerf: WotF artık trinket'le aynı cooldownı paylaşıyor, lakin 45 saniyeliğine.

Yani trinket wotf bastığında artık 45 saniye trinket beklemen gerekir, ki bu double-edged sword terimlik bir nokta.

Birçok fake cc gelir mesela, bu açıdan biraz hoş da olabilir, dandik cc'yi atıp wotf kullandırırsın, trinket CD'ye girer, boomkill yo.

Zun loves thee! ^.^
Mesaj tarihi:
Gnome Death Knight'ımı Night Elf yaptım çok mutluyum. Çünkü item düştüğü zaman Gnome'un üzerinde emanet gibi duruyodu. Şimdi en azından itemin güzelliği belli ediyor kendini Night Elf'in üzerinde harika ya :D /cheer
Mesaj tarihi:
Arkadaş sırf pve buffları yüzünden kaç yıllık undeadimi orc yaptım ama buruk bir sevinç yaşıyorum. Kaç yıldır bindiğim silvermoon hawkının üstüne koca götlü bir orc... İşin kötü yanı sığmıyor da karakterin kıçı, başka bineğe bineceğiz artık.
Mesaj tarihi:
Pyro said:

Arkadaş sırf pve buffları yüzünden kaç yıllık undeadimi orc yaptım ama buruk bir sevinç yaşıyorum. Kaç yıldır bindiğim silvermoon hawkının üstüne koca götlü bir orc... İşin kötü yanı sığmıyor da karakterin kıçı, başka bineğe bineceğiz artık.

Sırf et, önü tekerlek hesabı :D
Mesaj tarihi:
Büyük faggotry bu yapılan zaten. Fagelf mage'imi negzel pvp race yapayım dedim, mısıra çekirgelerin gönderilmesi gibi race'e faggotry gönderdi Blizz.

RAGE.

-zun
Mesaj tarihi:
Peki bir soru ;

Şu an bir karakteri 80 yapsak Cataclysm race ler açılınca onlarada transform yapılabilirmi acep ? Yoksa yeni race leri baştan mı kasmak gerekir ?
  • Yeni Oluştur...