asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Duymayanların haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 mmo-champion said: Each race change costs $25.00 USD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Eu'da USD olmaz =) 20€ olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 parantez içinde yazmışlar görmemişim :S mmo-champion said: 20€/15£ in Europe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 arkadas degistirdi aynı anda hem cinsiyet hemde ismi degistirebiliyorsun ki hepsi 20 euronun icindeymiş bence iyi olmus. cinsiyet ve isim degistirmek zaten para ile idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Çok iyi oldu. Lakin UD Will of the Forsaken nerf yemek üzere, test ediyorlar hala. Nerf: WotF artık trinket'le aynı cooldownı paylaşıyor, lakin 45 saniyeliğine. Yani trinket wotf bastığında artık 45 saniye trinket beklemen gerekir, ki bu double-edged sword terimlik bir nokta. Birçok fake cc gelir mesela, bu açıdan biraz hoş da olabilir, dandik cc'yi atıp wotf kullandırırsın, trinket CD'ye girer, boomkill yo. Zun loves thee! ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Gnome Death Knight'ımı Night Elf yaptım çok mutluyum. Çünkü item düştüğü zaman Gnome'un üzerinde emanet gibi duruyodu. Şimdi en azından itemin güzelliği belli ediyor kendini Night Elf'in üzerinde harika ya :D /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Arkadaş sırf pve buffları yüzünden kaç yıllık undeadimi orc yaptım ama buruk bir sevinç yaşıyorum. Kaç yıldır bindiğim silvermoon hawkının üstüne koca götlü bir orc... İşin kötü yanı sığmıyor da karakterin kıçı, başka bineğe bineceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Class change bekliyorum ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 nelf i değiştirmem arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Pyro said: Arkadaş sırf pve buffları yüzünden kaç yıllık undeadimi orc yaptım ama buruk bir sevinç yaşıyorum. Kaç yıldır bindiğim silvermoon hawkının üstüne koca götlü bir orc... İşin kötü yanı sığmıyor da karakterin kıçı, başka bineğe bineceğiz artık. Sırf et, önü tekerlek hesabı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yarış nasıl değiştiriyoruz anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ac köpek blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 blizzard şuan para basıyor kesin kaç bin insan acaba değiştirdi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Aba çiring çiring para sesleri geliyormuş Blizz HQ'dan, guild bank'leri gold capped olmuş rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Will of the Forsaken now shares a 45-second cooldown with similar effects. Bunu buraya koyalım da ona göre paranızı harcayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Büyük faggotry bu yapılan zaten. Fagelf mage'imi negzel pvp race yapayım dedim, mısıra çekirgelerin gönderilmesi gibi race'e faggotry gönderdi Blizz. RAGE. -zun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Will of the Forsaken now shares a 45-second cooldown with similar effects. bunun hakkında sabit başlık acılsın da milletin para boşuna gitmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 e hüman ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 AZICIK İNSAN OL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 tauren da insandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 gnome lock <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Buffa göre ırk mı değiştirilir yahu? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Lan şunu bi yapsalar ne güzel olur diye senelerdir beklediğim bi olay ya. Bye bye cıbıl ayaklı iğrenç troll muhaha , 4 sene katlandım ben bu çirkin trolle ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Peki bir soru ; Şu an bir karakteri 80 yapsak Cataclysm race ler açılınca onlarada transform yapılabilirmi acep ? Yoksa yeni race leri baştan mı kasmak gerekir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar