kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 daha önce kullanılan bu vınn bu gün problemli bağlan dediğimde bağlantı sopnlandırıldı diyo sebep nedir başınıza geldimi böyle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 vatan'in arka sayfasinda yazan amcanin basina gelmis. O borcunu odemedigi icin kesmisler. Cagri merkezini bir ara, onlar bilir ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 vınnn nedir yau ismi baya garip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 baps dün sormayı unuttum, vista kullanıyodun heralde. bu sabah vistalı bi bilgisayarda aynı dün dediğin problemi yaşadım, ne demek stediğini anca anladım :D Aynı cihaz içindeki hat değişmeden windows XPde çalışıyo, vstada bodoslama bağlantı kesildi diyo. şimdi turkcell sitesinden bi araştırdım, windows 7 uumlu sürüm çıkarmışlar. büyük ihtimalle bu mal sorunu da çözmüştür, kurup deneyince sölerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ara 444 0 532 yi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar