Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2,5" 320 GB Elements Taşınabilir Disk

Frantic

Öne çıkan mesajlar

Efenim şu harddiski almayı düşünüyorum.Daha önce harici harddisk kullanmadığımdan ne gibi problemleri olabilceği hakkında bir fikrim yok.Acaba bu ürün veya marka ile ilgili duyduğunuz şikayetler veya problem var mı? yada sorun çıkartan bi servis tarzı durumlar yaşanıyor mu.

hepinizi öptüm.
Sosyal ağlarda paylaş

harici diski ne maksatla aldıgın boyut ve fiyat konusunda baya onemli. eger herseyimi surekli yanımda tasımak istiyorum diyosan 2.5" mantıklı, ama bilgisayarımda ekstra yerim olsun, diziler tastı artık diyosan 3.5" al.

eger ikincisi ise tercihin buna verecegin para ile daha fazla veri depolayabilecegin diskler alabilirsin.

bi de vatan'dan alma. sanalmarketim ya da exa'dan al.
Sosyal ağlarda paylaş

2,5" olanlar sadece USB ile bağlanıyor di mi? Herhalde hepsi öyledir ama yine de alırken dikkat et de bir de adaptör taşımakla uğraşma diye diyorum. 3,5" lar genelde adaptör ile prize takmadan çalışmıyor çünkü.

Bende laptop ile hediye gelen 40 GB eski bir 2,5" vardı. Kablosunun bir ucunda yanyana iki USB çıkışı vardı. Güç alabilmesi için 2 USB'yi birden takıyordun bilgisayara. Ona rağmen bilgisayar bazen görmüyordu harddisk'i. Hem rahatsız edici hem de komik bir şeydi yani. :)
Sosyal ağlarda paylaş

WD'de sorun cikmaz ama, genelde ne gibi sorunlar cikabilir...
- Yapiminda hata varsa, USB'den aldigi guc yetmez.
- Bagladigin bilgisayar'in PSU'su yeterli degilse, USB Port'a yeterince elektrik veremez.
- (WD'lerde de var bu) Default olarak dosya sistemi FAT32 oluyor. Haliyle 4GB'nin uzerindeki bir dosyayi tek parca halinde tutamiyorsun, veya surekli buyuyen bir dosya 4GB'den sonra buyuyemiyor. Alir almaz NTFS'e (veya EXT3,4 sen bilirsin) cevirmek gerekli.
- Gucun ani kesildigi durumlarda (yukarida belirttigim durumlar) eger bir yukleme devam ediyorsa, yazilan dosyanin bitis blogu yazilmadigi icin o dosyanin onu acik oluyor. Bu su demek, bundan sonra yazacagin dosyalarin hicbirisi guvende degil. Dahasi daha once yazdigin dosyalar da guvende degil. En kisa surede backup alip, format atmak en kesin cozum olacaktir. Bu sorunu cozdugunu iddia eden programlar var, henuz kurtarabildigim olmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

2,5" olanlar sadece USB ile bağlanıyor di mi? Herhalde hepsi öyledir ama yine de alırken dikkat et de bir de adaptör taşımakla uğraşma diye diyorum. 3,5" lar genelde adaptör ile prize takmadan çalışmıyor çünkü.

Bende laptop ile hediye gelen 40 GB eski bir 2,5" vardı. Kablosunun bir ucunda yanyana iki USB çıkışı vardı. Güç alabilmesi için 2 USB'yi birden takıyordun bilgisayara. Ona rağmen bilgisayar bazen görmüyordu harddisk'i. Hem rahatsız edici hem de komik bir şeydi yani. :)

bi arkadaşımda da vardı bu ama güç kablosu olmadan da çalışıyodu.

ayrıca başlığı açan arkadaş, ben de gördüm bugun bu ürünü gayet iyi fiyatlar. ama eğer her dakka kullanmıyosan

1 tb hdd al
bi de bunu
http://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fs-3100-fs-3100-3.5-ide--sata-harddisk-kutusu-usb-2.0/productdetails.aspx?I_ID=33613
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...