Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 şu anda grip olan kişilerin çoğu domuz gribi imiş mevsimsel gripten ziyade. eğer kronik bir rahatsızlığınız yok ise ilaçlarınızı alıp dinlenin diyorlar. herkese test yapılmayacak. halsizlik & kas ağrısı yanında yüksek ateş, bulantı, nefes darlığı gibi sıkıntılarınız varsa büyük ihtimal yakalandınız diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 aşı olmadığımızda hastalığa yakalanırsak kesin ölüyor muymuşuz ? gerek görmedim şimdilik aşıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ya kimsenin ölceği falan yok allah aşkına normal griptende insanlar ölüyo sanki ölmüyo.Grip olduktan sonra gerekli ilaçları kullanırsan bi bok olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 aşı olmam, sevmiyorum. bebekken ve askerdeyken aşı yaptılar. yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Hem normal grip tedavisiyle geçiyo diyolar hemde milleti işgillendiriyolar nasıl bi çelişkidir bu kardeşim? adam olun lan azcık!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Sen adam ol esas otur adam gibi aşını ol eşşolusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sg-1 said: Şu adamın tipinde bile şeytanlık, aşşağılık ve bayağılık akıyor nasıl bunlar adam oluyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Forumun 88%i telef olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 allah belamızı verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hepiniz öleceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Valla uzak doguya tasindigimdan beri adini telaffuz edemedigim onlarca hastaliga yakalandim gerekirse onada yakalaniriz ama asi olmayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Herşey doğada mevcutken nerden geldiği, kimin ne amaçla yaptığı saçma sapan aşıları olmak, anlamsız. Prof. Ahmet Rasim Küçükusta, ‘En etkili grip ilacı sarımsak’ demişti... Kesinlikle. Sarımsak ve soğan doğal antibiyotiktir. Çok fazla tüketmek gerekir. Oysa toplum olarak ilaçlara bağımlılığımız var. Boğazlarımız biraz kızarınca veya biraz öksürünce gelişigüzel antibiyotik alıyoruz. Bu antibiyotikler de balgamı söktüremez, mikrobu vücuttan çıkaramaz. Üstelik zamanla vücutta bu ilaçlara karşı direnç gelişir. Bu yüzden doğal antibiyotikleri kullanmalıyız. * Peki nasıl? Elmas Maranki: Yarım litre kaynatılmış ve soğutulmuş suyun içine, kabukları soyulmuş bir baş sarımsağı ve yarım limonun kabuğunu dilim dilim doğrayıp atın. Kavanozun kapağını kapatıp karanlık bır ortamda 4 gün bekletin. Alimünyum folyoyla sararak ışık almasını engelleyebilirsiniz... Sonra içinden posasını alın. Kışa girerken ya da kış aylarında bu doğal antibiyotiği yemeklerden önce 1 yemek kaşığı tüketmenizi öneriyoruz. Dışarıdan gelen mikrop ve virüslere karşı çok etkilidir. Hiç bir yan etkisi de yoktur. Ha, uğraşırmıyız? Orası tartışılır. Fakat annnelerimiz bu günler için var:) Onlar için çok basit bir hadise. Tarif etmek yeterli olacaktır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 SteelBB said: Herşey doğada mevcutken nerden geldiği, kimin ne amaçla yaptığı saçma sapan aşıları olmak, anlamsız. Prof. Ahmet Rasim Küçükusta, ‘En etkili grip ilacı sarımsak’ demişti... Kesinlikle. Sarımsak ve soğan doğal antibiyotiktir. Çok fazla tüketmek gerekir. Oysa toplum olarak ilaçlara bağımlılığımız var. Boğazlarımız biraz kızarınca veya biraz öksürünce gelişigüzel antibiyotik alıyoruz. Bu antibiyotikler de balgamı söktüremez, mikrobu vücuttan çıkaramaz. Üstelik zamanla vücutta bu ilaçlara karşı direnç gelişir. Bu yüzden doğal antibiyotikleri kullanmalıyız. * Peki nasıl? Elmas Maranki: Yarım litre kaynatılmış ve soğutulmuş suyun içine, kabukları soyulmuş bir baş sarımsağı ve yarım limonun kabuğunu dilim dilim doğrayıp atın. Kavanozun kapağını kapatıp karanlık bır ortamda 4 gün bekletin. Alimünyum folyoyla sararak ışık almasını engelleyebilirsiniz... Sonra içinden posasını alın. Kışa girerken ya da kış aylarında bu doğal antibiyotiği yemeklerden önce 1 yemek kaşığı tüketmenizi öneriyoruz. Dışarıdan gelen mikrop ve virüslere karşı çok etkilidir. Hiç bir yan etkisi de yoktur. Ha, uğraşırmıyız? Orası tartışılır. Fakat annnelerimiz bu günler için var:) Onlar için çok basit bir hadise. Tarif etmek yeterli olacaktır sanırım. bu var ya, yemin ediyorum bir numara ilaç bunu yapın cidden vücudunuz ne kadar fark edecek hastalıklara karşı görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 "Pen Duick" said: Benim düşüncem. Bütün bu aşı olayları akp nin desteğiyle birilerinin hayvan gibi para kırması. Ondan sürekli gazetede tv de "aşı yaptırın, yaptıranları engelleyenlere suç duyurusunda bulunurum" ya da valinin "ben yaptırıcam, tanıdıklarımın da olmasını sağlıcam" bilmemne diyor olmaları. Nerden çıkmış lan domuz gribi. Bu aşı muhabbetinden önce toplamda 2-3 vaka vardı arttı vakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben domuz gribi geçirdim bile :S 42 derece ile hastaneye kaldırıldım 1 haftada geçti x_X ballımıyım ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 vay anasını adam domuz gribi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Netcafe said: ben domuz gribi geçirdim bile :S 42 derece ile hastaneye kaldırıldım 1 haftada geçti x_X ballımıyım ne :D 42 derece diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 adam yalan mı sölicek bilader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 42 derece var 43 var hatta 43.5te vucut fonksiyonlarında durmalar meydana geliyor ve 44te öbür tarafa yolculuk başlıyor.. inanmıyorsan google it.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 42 de çük düşüyomuş diye duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 valla kaldırmaya çalışmadım ama bi daha ateşlenirsem deneyip seni aydınlatıcam ki rahat uyyasın benimkinin derdine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bugün domuz gribi olan bi kızla seviştim ertesi gün aşısı yok mu pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dplmt Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Fistan said: BU AŞI İLE TÜRK MİLLETİNİN GENLERİ BOZULACAK VE AMERİKANIN UŞAĞI OLACAGIZ ARKADAŞLAR BÜYÜK TÜRK MİLLETİ BUNA KARŞI KOYACAKTIR cCc Sana Fistan degil Tumban i giydiririm! Dogru ve Adam ol ! Doverim seni! Gece gibi yakininda olur kabuslarindan kabus sectiririm!! HAsta etme ! Adam ol ! Bencil!!! Pislik !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 birak birader, casitlarla muhatap olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar