PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ses cpu'dan geliyormuş bu arada, kaçağı çözsem de devam ediyor. en son toz aldığımdan sonra ortaya çıktı bu sorun, çıkardım baktım taktım falan bir sorun yok gibi duruyor, neden olabilir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 abi bende de MSI anakart var, bunlar gayet cırt oluyo. bende de arada bi resetleniyo makine. açılırken de bi 3-5 saniye açılır gibi yapıp tekrar kapanıyo, sonra tekrar başlıyo ve öyle çalışıyo. özellikle işlemciye yük bindiğinde resetleniyo ayrıca. (belki de onboard grafik işlemcidir bilemiyorum) yüksek kaliteli mkv falan izlerken çok sık oluyo bu. garantiye geri verdim bunu bişeyi yok, testlerden sorunsuz çıktı, al sana bios update de yaptık diyip verdiler. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 msi'a laf yok hacı, eskidi alet, o kadar yıl sen çalışsan sen de patlak verirsin fsdghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 MSI notebook da vardı bende. elimde dökülüyodu yepyeni alet. şirkette başkasına kakaladım dsdf. kullanılan malzemeler en dandiğinden MSI ürünlerinde. ama garip bi şekilde her zaman da öyle değil, örneğin babamdaki PR200 model MSI notebook. alet gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ya işte geneli çabuk bozulan ürünler çıkartan ama arada f/p'de ortalığı dağıtan bir firma msi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar