Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anakart biplemesi

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

msi k8t anakartım var
bipliyor.
ambulans sesi gibi da di da di diye ötüyor kart, manual'ine baktım cpu overheat'ten dolayı diyor ama öyle bir durum yok.
pc gayet normal açılıyor, çalışıyor. ben de çıkardım anakartın speaker'ını, ses gelmiyor şu an ama içinden ötüyor muhtemelen sdfjh
nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

pc hâlâ takır takır çalışıyor bu arada.
ama hoparlörünü takınca yine ötüyor. sanırım sensörü bozuldu dediğiniz gibi. ama sensörü bozulsa sıcaklığı görememem veya yanlış görmem gerekmez mi? yani 35c yazıyor işlemci elliyorum falan gayet normal.
Sosyal ağlarda paylaş

UPDATE
sesin işlemciden değil, hemen yanındaki usb portundan geldiği ortaya çıktı. anakart da bundan ötüyor olsa gerek, kılavuzunda yazmıyor olsa da.
şimdi şöyle bir durum, kasanın arkasından bakıldığında;

||| |||
||| |||

bu usb dediğimiz arkadaşlar şekildeki gibi duruyor (boş hepsi). info: bu arkadaşlar üstteki ikisi ayrı, alttaki ikisi ayrı bir ünite olarak koyulmuş anakarta.

şekilde üst sağda bulunan güzide dostumuzun ortasındaki | şekli ortadan kalkmış ve üç adet pin ortaya çıkmış, ses bu arkadaştan geliyor ve kendisine bir kablo takıldığında direk gücü kesiyor, arada kafasına göre gücü kesiyor, kısa devre yapıyor olsa gerek.

yani normal boş bir usb portu şöyle gözükmesi gerekirken (yan yatırdığımızı düşünün);

_______
| |
|______|
|______|

bu arkadaş böyle gözüküyor,

_______
| |
| . . . |
|______|

nası iptal edebilirim bu iki portu, anakarta zarar vermeden?

böyle güzel anlatım yok
Sosyal ağlarda paylaş

foto geldi:
mavi çerçeve içindeki sağlam olan, kırmızı içindekiyse pinleri açığa çıkmış olan arkadaş;

http://img692.imageshack.us/img692/7707/dsc07960.jpg

(buradan tek blok gibi gözükseler de birbirinden bağımsız iki blok olarak duruyorlar anakartta, fyi)
napmalıyım şimdi ben, anakartla bağlantısını koparmak lazım bu şeyin, ama nasıl.

bu arada yaptığım işlere eşzamanlı ses veriyor alet lol, mouse'un tekerleğini yukarı aşağı yapıyorum sayfada, yaptığım süre kadar ses çıkarıyor, sapık mıdır nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

hallettik.
havyayla olmadı, elimizdeki havya lehime yetemedi, eritemedik.
çift lehim falan yapmışlar zaten.
biz de anakarta psikolojik ve fizyolojik güç uygulama yoluyla biraz uzun sürse de hallettik.
tıkır tıkır çalışıyor.

foto geldi.
tuş edilmeden önce grekoromen dalında tayvanlı rakip MSI Tsou'nun son çırpınışları:

http://img215.imageshack.us/img215/7760/dsc07961.jpg

patlamış gibi dursa da kanırtıldı sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...