Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bünyamin gezerden inciler

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Abi ağlamıyorum ben diyorum ya 10 kere oynasak 10 kere ezilirdik. Sadece sağlıklı bir ortamda ezilsek daha iyiydi.

Ayrıca bizim o maç da tatil edilmeliydi tabii ki

sağlıklı ortam ?
lan kendi sahanızdaki maçlara bnakın ondan sonra konuşlun
maçı başlatan hakemler
isteselr başlatmazlar
ağlamayın bu kadar qqq yuapmayıon
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

yarıldıysa yarıldı amma agladın arkadas, adam isteseydi cıkmazdi maca o kadar.

neyin derdindesin daha, kabullenmeye calış.

ayni videoyu 3. kez koydurtucaksiniz, kendi sahanızda futbol terorunun kralını estirdiginiz mac tatil olmadi da bu mu olacaktı tatil?

kırık sandalyeden pet şişe sidik yumurtaya kadar attiniz.

1. ben buraya konulan videoları izleyemiyorum, nedenini de hala bilmiyorum :)

2. muhtemelen koyduğun videonun hiçbir karesinde KAN görüntüsü yoktur

3. yine muhtemelen hiçbir hakem veya federasyon temsilcisine isabet eden bir madde yoktur

4. adam satır satır niye oynattığını anlatmış, savunması tam anlamıyla bir fiyasko, sen hala adamı burada başka materyaller ile haklı çıkarmaya çalışıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Zegna said:

ayni videoyu 3. kez koydurtucaksiniz, kendi sahanızda futbol terorunun kralını estirdiginiz mac tatil olmadi da bu mu olacaktı tatil?

3. yine muhtemelen hiçbir hakem veya federasyon temsilcisine isabet eden bir madde yoktur

4. adam satır satır niye oynattığını anlatmış, savunması tam anlamıyla bir fiyasko, sen hala adamı burada başka materyaller ile haklı çıkarmaya çalışıyorsun

Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Zegna said:

gayette yan hakeme vs cok isabet var detayli ozetini youtubedan acıp izlersin.

izleyemiyorsan sana ozetliyim kısaca, korner kullanamıyor fenerbahceli oyuncu 3 dakka boyunca, cunku pet sise suyun disinda, kırık sandalye atiyorlar.

boynuna kafasina gelse boydan boya keser anliyacagin.

hazmedemiyorsan yazma, yazıyorsan cocuk gibi aglama. takımın futbol namına en ufak bir oyun sergilemedi, uzerine ezildi, neyini konusuyorsunuz anlamak mumkun degil, yok hakem yok bıdı bıdı.

kurallar acık ve net, baslamayan macin neyini tatil edicek ya hahah, 4. hakem ne diye duruyor orda? neden 4. hakem koyuyorlar maclara o zaman?
Sosyal ağlarda paylaş

Maçın tatil olması gereksiz bence de.
Ama bir maçta tatil edilmemiş olması diğer maçlar için örnek teşkil etmez. O maçın hakemi çok ağır eleştiriler aldı maçı tatil etmediği için.
Senin mantığınla x bir zamanda yumruk atana kırmızı kart gösterilmemiş bundan sonra kimseye gösterilmesin...
Sosyal ağlarda paylaş

bu mac tatil edilebilecek birsey olmadi, mac baslamadan once hakemin kafasi yarildi, devam edemeyecek olsaydi maci tatil de edebilirdi, gorevini 4. hakeme de verebilirdi.

tedavi olup maca cikmaya karar vermis hakem, bi allahin kuluda bununla alakali birsey diyemez.

cunku hakemin kendi sagligi ve insiyatifi.

mac sirasinda da oyle ahim sahim birseyler atilmadi, acin izleyin.

koltuk atiyor lan adam, o yukseklikten kafasina gelse patlatir kafasini futbolcunun yan hakemin. o mac ta bile hakem insiyatifini kullandı tatil etmediyse gelip kimse burda 5 yasindaki cocuklar gibi aglamasin.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

...mac baslamadan once hakemin kafasi yarildi, devam edemeyecek olsaydi maci tatil de edebilirdi, gorevini 4. hakeme de verebilirdi.

tedavi olup maca cikmaya karar vermis hakem, bi allahin kuluda bununla alakali birsey diyemez.

.

der

herkes der

bugün demez susarsan yarın başka yerde hakemi sahanın ortasında sopayla yere yığarlar, o zaman da kimsenin gıkı çıkamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...