Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yeni microsoft'un wireless klavye mouse'unu aldım. üzerinde kapama butonu yok. gece bilgisayar açık kalacaksa klavye mouseun pillerini çıkarmam mı lazım şimdi. saçma ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 fakir misin sevgili pati kardeşim. kapatma tuşu yoksa kendi kapanıyor demektir. iki pilin muhabbetini yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 benimki logitech, bende de yok o butondan vaktinde bu konu üstünde kafa yorduysam da sonra umursamamıştım pek fakir değilim ya o yüzden =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 oha ilk kez duyuyorum maustan pil çıkarma olayını. 775 yıldır wireless maus kullanıyorum hiç düşünmemiştim eheh. öyle dururken harcadığı pilden nolur ki? şarjlı pil alın 2 tane fazla, kullanırken kenarda şarja bırakın bitince değiştirirsiniz işte kasmaya gerenk yog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 mouse'lar hareket etmediklerinde standby modunda oluyorlar. sadece tasirken sorun cikarabilir kapama olayinin olmamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 abi çekip vursaydınız adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 YATARKEN ŞALTERİ İNDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 pil, alektirik değil de ışığı acaip sinir bozuyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 gozune mi tutuyosun abi isigi nasil rehatsiz ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 evet sanıyom hareketsizken çok pil yemiyor. öyle idare etcez. şarjlı pil almıştım bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 calimero said: pil, alektirik değil de ışığı acaip sinir bozuyo :/ valla ya. ben sırf bundan dolyı (bir de pil ağırlığından dolayı) pilsiz olan mouselardan kullanıyorum. gece alıyorum mouse'u elektromanyetik alanıından, koyuyorum kenara. misler gibi ne ışık var ne başka bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Fistan said: YATARKEN ŞALTERİ İNDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 luzumsuzsa sondur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Ben de araya konuyla alakalı kendi sorumu sıkıştırayım madem. Geçende abim hediye olarak Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000 diye bir şey almıştı. Aletin pili 2 günde bir bitiyor. Sitesinde ve amazon'da yazılan yorumlarda 6 aya kadar gittiği söyleniyor. Bende bir tane de Logitech Nano Wireless var. O da 6 ay falan gidiyor, normali budur diye biliyorum yani. Bu Microsoft mouse bozuk falan olabilir mi? Niye 2 günde biter pil? Sürücüsünü falan da doğru kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yaklasik 2 ay once microsoft wireless optical desktop 1000 klavye fare setini aldim. 2 aydir surekli kullaniyorum. herhangi bir sorun olmadi. dedikleri gibi 6 ay gider diye dusunuyorum. (piller energizer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 mirage başka pil denedin mi ? denemişsindir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Denedim tabii ya. Mouse yaklaşık 10 pil yalayıp yuttuktan sonra kaldırdık aleti zaten. Artık kullanmıyoruz. Geçen hafta aklıma esmişti yine denedim. Bu sefer bir günde bitirdi pili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bazi durumlarda kisadevre olusuyordur (yan yatirinca, takla attirinca vs. vs). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 @Mirage büyük ihtimal hatalı üründür verin geri değiştirsinler ürünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 @mirage http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/list/en-us/default.aspx?pg=2&p=1&tid=43288ea3-2d5b-4edf-b11a-1a7389896f54&dg=microsoft.public.mshardware.product&cat=&lang=&cr=&sloc= filan yardimci olabilir mi? ayrica, http://support.microsoft.com/kb/916457 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 @mirage eğer 2 gün boyunca aralıksız, yani 24 saat boyunca starcraft oynuyosa ve gosuysa olabilir anca:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ağzını kırdığım microsoftun notebook 4000 mouse unun sözde altı ay gitmesi gerek pili, 3 saattir critically low geyiği yapıyo bana 1 ayı doldurduğu gün. hayır işin ilginç yanı, çok yakıyo desem, arada bakıyodum ya pil durumu ne alemde diye. bi gece bitti. şu an da cursor atlaya atlaya gidiyo kırıcam ağzını yüzünü o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar