Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

microsoft wireless klavye mouse kapama butonu yok

Cinruhi

Öne çıkan mesajlar

oha ilk kez duyuyorum maustan pil çıkarma olayını. 775 yıldır wireless maus kullanıyorum hiç düşünmemiştim eheh. öyle dururken harcadığı pilden nolur ki? şarjlı pil alın 2 tane fazla, kullanırken kenarda şarja bırakın bitince değiştirirsiniz işte kasmaya gerenk yog.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

pil, alektirik değil de ışığı acaip sinir bozuyo :/

valla ya. ben sırf bundan dolyı (bir de pil ağırlığından dolayı) pilsiz olan mouselardan kullanıyorum. gece alıyorum mouse'u elektromanyetik alanıından, koyuyorum kenara. misler gibi ne ışık var ne başka bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de araya konuyla alakalı kendi sorumu sıkıştırayım madem. Geçende abim hediye olarak Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000 diye bir şey almıştı. Aletin pili 2 günde bir bitiyor. Sitesinde ve amazon'da yazılan yorumlarda 6 aya kadar gittiği söyleniyor.

Bende bir tane de Logitech Nano Wireless var. O da 6 ay falan gidiyor, normali budur diye biliyorum yani. Bu Microsoft mouse bozuk falan olabilir mi? Niye 2 günde biter pil? Sürücüsünü falan da doğru kurdum.
Sosyal ağlarda paylaş

ağzını kırdığım microsoftun notebook 4000 mouse unun sözde altı ay gitmesi gerek pili, 3 saattir critically low geyiği yapıyo bana 1 ayı doldurduğu gün. hayır işin ilginç yanı, çok yakıyo desem, arada bakıyodum ya pil durumu ne alemde diye. bi gece bitti. şu an da cursor atlaya atlaya gidiyo kırıcam ağzını yüzünü o olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...