Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 trabzon ekmeğini öldürürdüm unlu olarak belki bi kaç poğaça ile devam ederdim
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 orçun bisepslileri öldürmek istediğin gözümüzden kaçmadı
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yok abi doğuş var bicepsli gökhan özeni bilmyiorum. doğuş iyidir ama.
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Cons said: serdar ortaç. evet bu ya
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 suç işlemeyin burlarda hedef göstermek falan filan ayıklarlar
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 1 tane mi ece erken acun ılıcalı hulya avşar yıldız tilbe fatih ürek amy whinehouse jennifer aniston almancılar +1 arçelik 3g reklamındaki çakma rapçi kız armağan çağlayan ünlü sayılır mı bilmiyorum oray eğin tüm tv yarışmalarında ünlenmiş tipler siz öldürme hakkını 100yapın ben listeyi boş zamanımda tamamlarım
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 serdar ortaç çok mantıklı geldi yalnız. exlerden bi tanesi bi keresinde bu zibidinin bi şarkısını dinlememi istemişti. ama ısrarla dinle diyodu, aklımdan "bu bişey mi demek istiyo şarkıyla lan? o kadar şapşal olabilir mi? yok ya, sanmam. dur neymiş bu şarkı..." gibi düşünceler geçti tabii. gittim bulup dinledim. herifin söylemek istediğini anlamadım. bi daha dinledim. hiç anlamadım. tekrar dinleyecektim ki... ayrıldım kızdan. ne demek istediğini de hiç bi zaman anlayamadım. şimdi bu denyoyu öldürmek için geçerli neden değil de nedir bu? zaten zibidinin teki.
Öne çıkan mesajlar