kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 facebookta detaylı arama yapmam lazım lan nerden yapıyoz sadece isimmi girebiliyoz diyelimki arkadaşın ismi orhan kurt ama 100 tane sonuç çıkıyo ve hangisi bilmiyom ben başka şeylerdende aramak istiyom mesela adıyaman seçmiş şehir olarak falan böyle bi arama seçeneği yokmu evladım. benmi yetemiyom bu facebooka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bence biliyosunuz uğraşmak istemiyosunuz facebookta diye açtım 10 kişi bakmış sexy foto diye editledim yazıyı 1 dk içinde 30 kişiye çıktı terbiyesizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ama soylemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 nihıhuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ahahah pazarlamaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sex dediniz geldim. hani nerde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 arkadaşlar facebook diyorum arama diyorum detay diyorum Bİ TEPKİ VERİN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 lan cevap verin, yardım edin. eğer sexi foto koymazsam ajdar gibi olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 senin sexi fotonu millet napsın. temelli kimse gelmez artık. soz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sex hani nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 calimero said: senin sexi fotonu millet napsın. temelli kimse gelmez artık. soz... kendi fotomu koymıycam lan sizin istediklerinizi biliyom ben adriana limayla donatırım pazar alanını söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 dostum ucundan biseyler gostermeden olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 abi ismi arat sonra tüm arama sonuçları de üstte okul yer işyeri çıkıcak oraya yaz aramayı arıt de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kermit said: lan cevap verin, yardım edin. eğer sexi foto koymazsam ajdar gibi olayım yok dedim ya hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ben bilmiyorum sorunun cevabını da bunu da burada söylemiş olayım. saçma sapan uygulamalar ekliceklerine adam gibi bişiler yapsın şu feysbuk. ben kullanmayı bıraktım fekat kullanması cidden çıldırtıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 aquila said: dostum ucundan biseyler gostermeden olmaz. http://img62.imageshack.us/img62/4118/aaaaast.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 tey tey millet sigarasını yaktı bile. ucundan görünce gg oluyo bizim halk bilmiyo musun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 devamı için pazar alanına gelin gece saat 2:00da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ahahah bu gidişle istediğini alıcaksın göks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kermit said: devamı için pazar alanına gelin gece saat 2:00da PIMP ALERT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 terbiyesizlerrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 terbiyesizseniz, terbiye sizsiniz.. maraba televole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 http://i.imgur.com/iwt2G.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 roket adam kedi ne iş şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar