xcorpion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 abi size ne milletin spesyal hareketlerinden. bakcak baska yer mi yok adamın kücük dilini gormeye calısıyorsun. sonra adam hanzo oluyor. esnerim, geyiririm, hic cekinmem. soğan yer hoh yaparım millete. yapmayanı da kınamam. cok cag dısısınız cok
calimero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 anket olsun bu kabalık mıdır diye. ayrıca hastayken sofrada burun hınklatmak da kabalık mıdır diye anket açılsın. bu ne lan kabalık olcak diye bişey yapamıyoruz...
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 öyle esneyenlerin ağzına tükürmek konusunda feci bir dürtüm var. küçük dili hedef tahtası olarak kullanarak filan. ama öyle böyle bir dürtü değil, resmen nefret ediyorum. bigün kendimi tutamayıp cidden tükürücem ve çok pis dayak yiycem lol.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bi kere hastayken öyle burnunu istediğin kadar sil, naparsan yap akmaya devam edicek. Sekresyon yani sürekli salgılanıyo. O yüzden dış güçle içerde tutmak daha mantıklı. Yani çekin burnunuzu :D
calimero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ben sekresyon falan anlamam arkadaş. geldi mi hınklarım. BUDUR...
xcorpion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ShadowFury said: öyle esneyenlerin ağzına tükürmek konusunda feci bir dürtüm var. küçük dili hedef tahtası olarak kullanarak filan. ama öyle böyle bir dürtü değil, resmen nefret ediyorum. bigün kendimi tutamayıp cidden tükürücem ve çok pis dayak yiycem lol. birader esneyen degil sen normal degilsin. † git burdan †
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 oha adam haç çekti vampirmiyim lan ben!
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 xcorpion said: bu topicin gunah kecisi ben olaim oha ben fotonun geri kalanini biliyorum bi kiseye verdik nasil elden ele dolasmis
xcorpion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Skroce said: benim günahim yok valla :D ama keci harbiden cok sekil bakınıyordu ya dayanamadım avatar bile yaptım msn de
xcorpion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Cons said: ankaralımısınız lan ewewt ((:
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 mulgear6 said: küçük prens? filmi yutmustu
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Size ne lan milletin esnemesinden. Yüzünüze esnerken ağzını kapıyor olması nezaketen hani ok de, ders dinlerken düşünemeyebilir onu. Evde tek başınıza esnerken de kapatıo musunuz ağzınızı yoksa beyinsizler.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Ağız kapanarak esnenmez küçük dilin bademciğin falan herkesin görebilceği kadar açılır ve kapanır..
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Birinin yüzüne esnemek öküzlük de, adam ders dinlerken hocadan başkası göremez ağzını falan. Arkamda oturup esnerken ağzımı kapatmadım diye bişi desin biri hadi, sıkar biraz.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Lan topiğe her girdiğimde esniyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 5 kere esnersem 3'ünde kapatırım, fazla da kibarlığın lüzumu yok hepimiz insanız
Öne çıkan mesajlar