Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esnemek ve ağzı kapatmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi size ne milletin spesyal hareketlerinden. bakcak baska yer mi yok adamın kücük dilini gormeye calısıyorsun. sonra adam hanzo oluyor. esnerim, geyiririm, hic cekinmem. soğan yer hoh yaparım millete. yapmayanı da kınamam. cok cag dısısınız cok
Mesaj tarihi:
öyle esneyenlerin ağzına tükürmek konusunda feci bir dürtüm var. küçük dili hedef tahtası olarak kullanarak filan.
ama öyle böyle bir dürtü değil, resmen nefret ediyorum. bigün kendimi tutamayıp cidden tükürücem ve çok pis dayak yiycem lol.
Mesaj tarihi:
Bi kere hastayken öyle burnunu istediğin kadar sil, naparsan yap akmaya devam edicek. Sekresyon yani sürekli salgılanıyo. O yüzden dış güçle içerde tutmak daha mantıklı. Yani çekin burnunuzu :D
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

öyle esneyenlerin ağzına tükürmek konusunda feci bir dürtüm var. küçük dili hedef tahtası olarak kullanarak filan.
ama öyle böyle bir dürtü değil, resmen nefret ediyorum. bigün kendimi tutamayıp cidden tükürücem ve çok pis dayak yiycem lol.

birader esneyen degil sen normal degilsin. † git burdan †
Mesaj tarihi:
Size ne lan milletin esnemesinden.

Yüzünüze esnerken ağzını kapıyor olması nezaketen hani ok de, ders dinlerken düşünemeyebilir onu. Evde tek başınıza esnerken de kapatıo musunuz ağzınızı yoksa beyinsizler.
Mesaj tarihi:
Birinin yüzüne esnemek öküzlük de, adam ders dinlerken hocadan başkası göremez ağzını falan.

Arkamda oturup esnerken ağzımı kapatmadım diye bişi desin biri hadi, sıkar biraz.
  • Yeni Oluştur...