Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bi dahaki sefere esnerken ağzını kapatmayan görürsem amfide, direkt uçarak havada ayakkabımı ve çorabımı çıkartıp ayağımı sokucam ağzına. o ne korkunç bi görüntü abi, şu boğduğu avını yutan pitonlar gibi, gözler kaymış, çene eklemden çıkmış ağız genişlemiş. oy oy.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Hatta aynen öyle esnedim bak şimdi okuyunca :D odamda yalnızım gerçi np
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Aaa berkciim en bi hafta evdeyim bebişim gelsene :D
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Eternalus said: avını yutan pitonlar gibi, gözler kaymış, çene eklemden çıkmış ağız genişlemiş. oy oy. piton değil de boa yılanı geldi aklıma, hatta direk şu geldi; bu arada katılıyorum ya küçükken annem falan çok kızardı, ayıp falan derdi. şimdi bakıyorum gözümün içine baka baka öyle esniyor bazıları otobüste falan, ÇÜÜÜÜÜŞŞŞŞŞ diye bağırası geliyor vallahi insanın. alta: he
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 nileppezdel said: Aaa berkciim en bi hafta evdeyim bebişim gelsene :D hmm olabilir çarş aksamı yada perş aksamı yada cuma filan bakalım OOO PATİDEN KIZ KALDIRIYORUM NİL EVİNE ATIYO BENİ !1!1
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Ben de patiden kız kaldırıyorum lesboyuz biz
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 evet abi yalnızken bişey demem ne güzel ev/yurt ortamıdır miskinlik çökmüştür bünyeye, tamam esne, hatta ayılar gibi sırtını duvara sürttür kaşınsın mis gibi. ayrıca kız gördüm ki, göz kararı hesap yaptım, ayakkabıyla beraber sığardı ayağım, ki ayaklar 42. ama ayağımdakiler spor gibi böyle, bot sığar mı bilemem. ama onun yerine sırt sırtına yaslarsak 4 tek terlik sığabilirdi mesela.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Niye ya kol olmalı yumruk şeklinde ki dişleri dökülsün dersini alsın bi daha yapmasın.. Kendi fesatlığınızdan beni suçlamayın arkadaşım =( Kaanım duy sesimi bu pis berk fesat, ben kötü bişey demedim cezalandırma beni noolur :D
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bu kendi fesatlığınız lafına bayılıyorum.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 nileppezdel said: Niye ya kol olmalı yumruk şeklinde ki dişleri dökülsün dersini alsın bi daha yapmasın.. Kendi fesatlığınızdan beni suçlamayın arkadaşım =( Kaanım duy sesimi bu pis berk fesat, ben kötü bişey demedim cezalandırma beni noolur :D ayy kıyamams yazık hemen de tırsarmış =))
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Ben arkadaşımı ispiyonlamam hıh =( Eve atcam bi de seni o kadar puh! @tinkibinki: Ben görülmüş en fesat insanlardan biri olabilirim gerçi de o güzel bi savunma oluyo sdfsd. Sonuçta o cümlede "ayak yanlış uzuv" demişim, herhangi bir hakaret/küfür falan yok :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 türkçe sakız gibi dil nereye çeksen oraya gidiyo yani dfg
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 İşte herşeyi çekme o yüzden Berk. Kaç defa dedim sana..
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Senin postun bile yok ki topicte günahın olsun, şirinlere söylüyorum.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bi daha yapmicam Kaan'cım söz veriyorum :D
Öne çıkan mesajlar