Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bayagi basarili hatta muhtesem olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kafan iyiyken buna bakıp bi rakı balık yapayım demede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 balıklarım geldi :) ama cardinal neonların hepsi öldü :( rasboralar, rednose tetra ve black neonlar saglıklı şimdilik :) ancistruslarda saklandı göremiyorum iyiler sanırım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 resim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 balıklar çok hareketli oldugu için net fotolarını vermek zor olacak ama bi deneyeyim akşam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Of süpermiş harika olmuş bence. Balıkların olduğu fotoları eklersen çok iyi olur bu ara bu tarz şeylere merak salıyorum başlığın epey ilgimi çekti, unutma fotoları ! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Video kaydi al koy resimde zorluk cekiyorsan guzel olmus tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 cok iyi olmus tebrikler. Ben de 2 yil once su kaplumbagasi besliyodum, bilmeden paludarium gibi birsey yapmisim sanirim kendi capimda hehe. Resimde cok su var daha sonra azaltmistim biraz su oranini daha kolay ciksinlar guneslensinler diye. Arastiriyorum su anda paludarium olayini ben de yapicam buyuk ihtimalle tam benlik bisey gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 benim kaplumbağalar pataklar seninkileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 böyle şeyler cok güzel ama sonra akvaryumu bok götürüyor hayvanlar ölebiliyor. O tasların arası , süslerin arası sırf pislik oluyo. Onun içinde cok sağlam filtreler alman lazım biraz pahalıya geliyor oda tabi. Yada her hafta saatlerini ona harcıp temizliyceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben 2 yil besledim kocaman oldular sonra dereye saldim benimkileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Masticore said: böyle şeyler cok güzel ama sonra akvaryumu bok götürüyor hayvanlar ölebiliyor. O tasların arası , süslerin arası sırf pislik oluyo. Onun içinde cok sağlam filtreler alman lazım biraz pahalıya geliyor oda tabi. Yada her hafta saatlerini ona harcıp temizliyceksin ilk sayfada yazmış olmam lazım. filtrasyon eheim 2228 dış filtreyle yapılıyor. süs yok gerçi içinde ama kastettiğin mangrow kökleri ve bitkiler ise aralarında ya da dipte herhangi bir pislik ya da kalıntı bulunmuyor. 10 seneyi aşkın akvaryumculukla ilgileniyorum ve öyle bi sorunum hiç olmadı. üstteki kamlumbaga terariumuna gelince, güzel görünüyor bence. daha geliştirilebilir bitkiler eklenerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 DiadanLocke said: ben 2 yil besledim kocaman oldular sonra dereye saldim benimkileriaynen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 DiadanLocke said: ben 2 yil besledim kocaman oldular sonra dereye saldim benimkileri abi onlar tropik hayvan salınmaz türk deresine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Tebrik ederim, çok başarılı bir çalışma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Cok guzel olmus. Sole bir arastirdim internette Paludarium neymis v.s. diye ( ilk defa duymustum ) ne psikopat adamlar varmis.. Yok yagmur sistemleri, sis sitemleri, bocek bilmemneleri. Bayaaa bir bos zaman isteyen seyler olsa gerek bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sis bende yapıcam yagmur düzenegini türkiyede bulamadım henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 boyle komple bir sisteme ne kadar elektrik harcanir acaba aylik olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 30-40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 günde 10 saat 3x30watt ışık 25watt dış filtre 5watt iç filtre 200watt 8 saat civarı ısıtıcı artık nasıl hesaplanıyor bilmiyorum 20-30 tl yakar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 cok basarili ve hos olmus (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 çok iyi. tebrikler! aynen devam + foto isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 helal fistan. epey güzel olmuş. yeni foto isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 tebrikler bende bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar