Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üzerinde Çalıştığım Costum Ultima Map Hakkında.

DalamarUnl

Öne çıkan mesajlar

Buradan yeni yaptığım map hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Eksiklerimi özellikle belirtirseniz sevinirim.

Map tamamen Dragon Lance , Ansalon kıtasına sadık kalınarak yapılmıştır. Unlive bünyesinde 2. serverda kullanmayı düşünüyoruz.

Saygılar

[Bu mesaj DalamarUnl tarafından 05 Temmuz 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

krynn haritası yapmanın kolay oldugunu düşünüyor olabilirsiniz. Bunu daha önce yapan kişilerin italyanlar olduğunu biliyorsunuzdur. onların çalışması ciddi anlamda büyük başarıya sahiptir.

Server dosyalarını kullanmamaları için static değilde item.wsc şeklinde yapmış ve sunucudan bu dosyayı export yolu ile itemlerin ve dünyadaki evlerin sadece oyunculara görünmesini sağlamışlardır.

Bu dosyanın büyüklüğü yaklaşık 100 mb civarındadır. Yani sizin yapacagınız harita da static dosyasını ne kadar çalışsanızda 100 mb lık büyük bir dosya yapamazsınız. yani krynn i krynn yapmak için yeteri kadar bilgiye sahipmisiniz onu bile bilmiyorum ama bence krynn e saygısızlık etmeden bu işten vazgeçin derim.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

Staticlerle birlikte 50 mb civarı tutuyor. Şehirleride sadık kalarak yapıyorum. Bu arada server rp zorunlu olmayacak. Ama rpciler hertürlü desteklenecek...
Haritayı paticik , orbsydia ve ryandorun sitesine bağışlamayı düşünüyorum. (gerek bmp , gerek mul)
Bu arada bildiğin diğer serverlardaki costum map(misal: Unlive Mythology , Noir ) gibi tamamı bilgisayara yüklenecek. Benim "ben bu kadar uğraştım başkarına niye dağıtayım" gibi bir düşüncem yok zaten.

[Bu mesaj DalamarUnl tarafından 05 Temmuz 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

haritaya bakmadan once bende sphere uzerinde uzun bi suredir yaklaşık 1 aydır çalışıyorum bu bir ayda bende buyuk gelişme olduguna inanıyorum evde güzel bir server kurdum fakat şimdilerde derdim scpde diil sadece ama sadece Harita yapmak bu bu kdr kolaymı ya da kolay olmasa bile insan uzun ugraşlardan sonra guzel bir harita yapabilir mi??

bu konu hakkında bilgisi olan birinin bana yardım etmesini umuyorum saygılarımla...

bana ulaşmak için;
msn:[email protected]
icq #173976621[signature][hline]---
--
-
Sosyal ağlarda paylaş

krynn bilmem ama cok dağ var kötü bence...[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim arkadaşlar...
Bu hafta map yapımı hakkında full tutorial hazırlayıp hem paticik forumlarına hemde unlive forumlarına koymayı düşünüyorum. Bana iletişime geçmek isteyen arkadaşlar için
Msn: [email protected]

Saygılar...

[Bu mesaj DalamarUnl tarafından 07 Temmuz 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Harita ilginç olmuş ...
Dalamar umarım eleştiriye açık birisindir normalde paticiğe fazla yazan bir insan değilim ama arada bir yazıyorum sana denk geldi... :)

Daha onceden harita konusundaki deneyimin ne kadar bilmiyorum ama bu kadar bilgiye bu harita bence biraz az kalmış . Yani yapıyosun allahı var şimdi yalan yok ama ben senin gibi ciddi anlamda bu işe gonul vermiş birinden daha iyi bir harita beklerdim . Umarım bu yorumundan dolayı bana kızmazsın. :) tekrar calışmalarında sana başarılar ...

Kaming suun ...

! T.......a !

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 08 Temmuz 2004 02:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım ve buna gerçekten çok sevindim hem senin gibi ciddi anlamda bu işi seven ve saygılı en azından "" eleştiriye açık "" birisinin topic ine yazı yazmaktan mutluyum. Sana diyeceğm sey su dağları dikey olarak uzun ve ince yapmaktan kaçın dragon salak bir program biliyosun bir suru sorun cıkartır başına . Benden sana tavsiye. Sırf bu dragondaki hatalardan bıkıp yeni server için harita programı yazdık staffca :) . Ve katlar arasındaki "kat" erken bina katı değil umarım anlamışsındır zemin "0" dan sonra "40" veya "60" yaparken diğer katlara sekmesini onlemen lazım . Bunu neden yazdım cok baş ağrısı yapıyo sapır saçma hatalar olur. onun dışında biraz daha kara parçalarını çoğalt tek bir kıta kullanma :) Ama kabul etmek uzerinde oynanmış bir haritaya rağmen guzel duruyor. Senin Topicine mesaj yazmak benim için büyük bir şeref bunuda eklemek istedim.

Bari staffca demişken biraz bizden bahsediyim. Bundan yaklaşık 5 buçuk ay once serverı bakıma almak için kapattık amacımız yılbaşı gecesi serverı yeniden devreye sokmaktı . Sonra bir kaç aksilik ve suanda tahmini 5 bucuk ay oldu. Insan zamanın nasıl geçtiinin farkına varamıyo :D Serverla ilgili tek diyeceğim şey yine yazıyorum. :D

Kaming Suun....

T.........a
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...