mukusleo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 nedir bu tam olarak sinemalara gelcekmi yoksa netten mi indircez tam olarak[hline]Mukus Leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 matrix in ilk filminden öncesini anlatan 9 bölümlük dizidir, hey ay bir bölüm çıkmaktadır. forumda animatrix diye arat çıkıo hatta linkleri :)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 walla ben kazaada 3 tane buldum program a detective story bide 2nd Renassance die hepside cok guseller baska varmi bilmiorum ama sinemalarda gosterilen last flight of the osirisinki ise sanirm kazaada yok ha tabi bunlari ayrica matrix'in sitesindede bulabilirsin buyuk bi ihtimalle[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ben sadece 1. bölümünü izledim fazla beyenmemiştim diğer bölümlerini izlemek istiyorum ama çok büyük dosyalar Dial-up la nu iş olmuyor yani.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ama hot tv de sinemaya giderde gösteriyodu sinemaya gelcekmi yada dvd si var mı?[hline]Mukus Leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 yanlız sitede dvd 3 haziranda çıkcak diyo amazonda çıkmış bile dvd[hline]Mukus Leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 yanlzı snap case neyse o bilmiom[hline]Mukus Leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 sitede dvd of all 9 episod come 3 june diye acaba teker teker bölüm bölüm mü olcak her bölümün dvdsi çünkü şimdi amazonda bir animatrix dvdsi satılıyoda[hline]Mukus Leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Gerçekten çok sorunlu bir olay. Last Flight of the Osiris'i izledim, önce yanlış filme mi geldim falan oldum. Çok güzel yapmışlar bu kadar güzel animation uzun zamandır izlememiştim gerçekten. İzlemeni şiddetle tavsiye ederim.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 *Dvd olarak çıkacak. *Matrix Çok büyük bir Felsefi yapım olduğu için her parça (Animatrix, Matrix-M.Reloaded-M.Revolation, Matrix Felsefe Kitabı, Enter The Matrix) birbirini tamamlayıcı niteliktedir. Sadece filmi seyrederseniz ya da sadece bir animasyonu seyrederseniz "offf çok güzelmiş" demek dışında bir şey öğrenemezsiniz *Matrixin öncesindeki olayları anlatmıyor. Kafa karıştıran yada diğer bilgi kaynaklarında geçmeyen eksiklikleri tamamlayıcıdır.[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar