Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 başlıkta ismi geçen sahış, gecmis en asmis 3-5 muzisyenden biri john coltrane in oğludur ve babası gibi tenor saksofon çalarmış.. varlığını uzun süredir bilsem hep bi ara dinlerim diye erteledim bu güne kadar şimdi, şöyle bir bakıyım dedim bi kaç youtube videosu buldum tabi çok aydınlatıcı olmadı. dinleyen varmıdır abiyi ? varsa nelerini tavsiye eder ? şimdiden teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Babasını da sevmezdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 agacım yapma gözünü seviim coltrane sevilmezmi? :) ps: şükür biri yazdı en azından tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Vay bilmiyordum ben de. Hemen bakalım, dinleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar