mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 atamadım ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 söle ben yollim kntrn bittiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Internet hızım çok düşük. Ne yapmalıyım? Bu problemin birkaç sebebi olabilir; airties destek sayfasında yazıyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sebepleri yazmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 zuhaaaa son postu attım. poor kermit. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 gün olur devran döner et döner tavuk döner acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fizBAN bi kitliyim banfestten sonra açarım yazdı. bakalım kimler fırlatılıyo uzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben almısım 1 ay =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: zuhaaaa son postu attım. poor kermit. :'( tekrar ediyorum. sinirlerinize hakim olamıyorsanız futbol bölümüne girmeyin. beşiktaş liverpoola 8-0 yenildiğinde liverpoollu taraftarmı bekledik biz foruma gelsinlerde dalga geçsinler diye ? hayır direk siz dalga geçtiniz. biz sağa sola saldırdıkmı sizin gibi hayır. e o zaman hayırlı işler sana evladım fb EZ Dİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ezmedi, yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yazı gelirse ezdi tura gelirse yendi dik gelirse ikisi birden tüh dik geldi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 guizanın topuk golü herşeyi açıkladı fatih yapma fatih yapma BİTTİ OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ HAKKIMIZ BİTTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ahah yazik lan besiktasliya, kendi beceremeyince baskasininkine heves ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yürü ulen kermit. 215 tl aldım 100 basıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bende almisim da, neden ban aldim bilmiyorum =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ne meraklıymışsın be kermit milletin şeyiyle gerdeğe girmeye. kan ağlıyor bjk. bu kadar mı yetersiz bir takım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aquila said: ahah yazik lan besiktasliya, kendi beceremeyince baskasininkine heves ediyo. olay o değil şükrü futbol bölümünde laf attığında 3 5 tane rage olan tip var kendilerini belli ediyolar ben oltayı attım bi camiye gidip geldim. arkadaşlar takılmışlar sağa sola saldırmışlar öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: bi camiye gidip geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 işte o balık sensin kermit aslında. welkam tu dı fayt kılab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: ne meraklıymışsın be kermit milletin şeyiyle gerdeğe girmeye. kan ağlıyor bjk. bu kadar mı yetersiz bir takım olur. yo dostum yo sen anlamadın mantığı hala. sana bol bol kitap okumanı öneriyorum =) önünde daha çok yol var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 mustafa sarp, hakan balta, kewell dışında hepsinin allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 nası çöktü fener ya offfffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kaç kişi hunharca banlancak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben gitmişim of hep böyle oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar